Translate

Καταγγελία των Πολυτέκνων: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πολύτεκνη Οικογένεια βρίσκεται υπό διωγμόν

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙΜια πολύ σημαντική εκδήλωση, η οποία ακριβώς επειδή ήταν τέτοια εξαφανίστηκε πλήρως ως είδηση από τα συστημικά ΜΜΕ, έγινε στην Θεσσαλονίκη από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης για την Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας.
Σ΄αυτήν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος κατηγόρησε την  κυβέρνηση ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα για να στηρίξει τις πολύτεκνες οικογένειες, αλλά φροντίζει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μη γεννιούνται Ελληνόπουλα.
«Φαίνεται ότι η ορθόδοξη πολύτεκνη παραδοσιακή οικογένεια είναι υπό διωγμόν. Γιατί, τι άλλο σημαίνει όταν η Πολιτεία βάζει στο στόχαστρο το παιδί και την πολύτεκνη οικογένεια με την υπερφορολόγηση, την κατάργηση της πολυτεκνικής σύνταξης, τη κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος, ακόμη και τις μετεγγραφές που δεν έχουν οικονομικό κόστος κατάργησαν. Ακόμη και τα τρόφιμα της Ε.Ε. κατάργησαν» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Θεοτοκάτος επισήμανε ότι η Ελληνική οικογένεια διώκεται, την ώρα που στην Ελλάδα καταφθάνουν χιλιάδες μουσουλμάνοι, και επιτέθηκε κατά των “αλληλέγγυων”.
Στόχος των “αλληλέγγυων” είναι η με κάθε κόστος επιβολή της πολυπολιτισμικότητας και της ελευθεριότητας, ο θρησκευτικός και εθνικός αποχρωματισμός της Ελλάδας μας. Το μίσος τους για τον σταυρό και τη γαλανόλευκη δεν κρύβεται…» σημείωσε.
Σκληρές αλήθειες ειπώθηκαν από τον πρόεδρο των Πολυτέκνων, οι οποίες όμως στην Ελλάδα της «πολιτικής ορθότητας», του «αντιρατσισμού», των «αλληλέγγυων», της πολυπολιτισμικότητας και του «συνταγματικού τόξου» όχι μόνο είναι αποκλεισμένες σε ολοκληρωτικό βαθμό από τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν και ποινικού περιεχομένου αντιδράσεις από τους πλουσιοπάροχα αμειβόμενους υπάλληλους του ανθελληνικού καθεστώτος, οι οποίοι βασιζόμενοι σ΄έναν τραγελαφικού περιεχομένου «αντιρατσιστικό» νόμο φροντίζουν να ποινικοποιούν την επιθυμία διατήρησης της Ελληνικότητας, εφαρμόζοντας στην πραγματικότητα έναν ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com