Translate

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ στους παιδεραστές προτείνει Βρετανός πολιτικός, ένας από τους πιθανούς διαδόχους του Φάρατζ!

evans-630x400«Nαι» στην θανατική ποινή στους παιδεραστές λέει Βρετανός πολιτικός, ο οποίος είναι ένας από τους πιθανούς διαδόχους του Νάιτζελ Φάρατζ στη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος UKIP στη Βρετανία.
Έκανε ωστόσο μια υποσημείωση που προκάλεσε πολλά ερωτήματα, εξαιρώντας τις περιπτώσεις που «το θύμα δείχνει 18 χρονών».
Ο Τζον Ρις Έβανς, περί ου ο λόγος, μίλησε για το θέμα κατά τη διάρκεια debate ανάμεσα στους πιθανούς αρχηγούς του UKIP που διοργάνωσε το ραδιόφωνο LBC και είπε πως μόνο όσοι κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά πριν την εφηβεία θα αντιμετωπίζουν την ποινή αυτή, σύμφωνα με την πρότασή του για την εφαρμογή της, κάτι που σημαίνει πως θα εφαρμόζεται μόνο εάν το θύμα είναι κάτω των 13.
Αναπτύσσοντας τη θέση του ο Rees-Evans είπε πως οι παιδεραστές θα πρέπει να καταδικάζονται στην εσχάτη των ποινών ανάλογα όμως με το τι ορίζεται ως «παιδεραστής».
«Δεν θα το έλεγα απαραίτητα αν το θύμα έδειχνε 18 και ήταν 15μιση»
Ερωτηθείς από τον συντονιστή Λάιν Ντέιλ σχετικά με την επαναφορά της θανατικής ποινής είπε:

«Θα ψήφιζα υπέρ της ποινής αυτής ειδικά σε περιπτώσεις παιδεραστών και δολοφόνων παιδιών».
Όταν ο παρουσιαστής επέμεινε εάν όλοι οι «αποδεδειγμένα παιδεραστές» θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν την ίδια ποινή απάντησε:
«Ναι… αλλά συγγνώμη, με τους παιδεραστές… δεν θα το έλεγα απαραίτητα αν το θύμα έδειχνε 18 και ήταν 15μιση» και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «μιλάμε για κάποιον πριν την εφηβεία. Θα επέβαλα την θανατική ποινή για κάποιον (το θύμα) που είναι πριν την εφηβεία».
O Ρις Έβανς είχε στο παρελθόν κάνει ακόμα μια δήλωση που είχε προκαλέσει εντύπωση, λέγοντας πως ένας «ομοφυλόφιλος γάιδαρος» είχε επιχειρήσει να βιάσει το άλογό του.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com