Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνής έκθεση «καλεί» τον ''παγκόσμιο ηγέτη'' να βάλει τέλος στην διαφθορά των πολιτικών - Αναφορά και στην Ελλάδα

Διεθνής έκθεση «καλεί» τον παγκόσμιο ηγέτη να βάλει τέλος στην διαφθορά των πολιτικών - Αναφορά και στην Ελλάδα

Η Νέα Τάξη, στις χώρες που ελέγχει,

επιδιώκει να επιβάλλει παγκόσμια κυβέρνηση, αξιοποιώντας την απογοήτευση των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς.

Μία από αυτές τις χώρες είναι η Ελλάδα, όπου σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας (Transparency International), η οποία δόθηκε την Τετάρτη στην δημοσιότητα, ένας στους δύο Έλληνες θεωρεί διεφθαρμένους του πολιτικούς της χώρας, ενώ το 59% των πολιτών αξιολογεί ως κακές τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην καταπολέμηση της διαφθοράς.
Στον υπόλοιπο κόσμο, σχεδόν το ένα τρίτο των πολιτών σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία πιστεύουν ότι κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές τους είναι πολύ διεφθαρμένοι, ενώ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων απάντησαν πως οι κυβερνήσεις τους δεν κάνουν αρκετά για να σταματήσει η διαφθορά.
Συγκεκριμένα, το 53% των ερωτηθέντων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το 56% από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσαν ότι οι κυβερνήσεις τους απέτυχαν να περιορίσουν τη διαφθορά.
Οι κυβερνήσεις της Ουκρανίας (86%), της Μολδαβίας (84%), της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης (82%) και της Ισπανίας (80%) κρίθηκαν περισσότερο αυστηρά από τους πολίτες τους.
Κατά μέσο όρο, ένα στα έξι νοικοκυριά δήλωσαν πως έχουν κληθεί να δωροδοκήσουν για να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες.
Στις πλουσιότερες χώρες της ΕΕ, σχεδόν δύο στους τρεις ανθρώπους (65%) πιστεύει ότι οι πλούσιοι έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στην πολιτική.
Στην Ισπανία, το 88% των ερωτηθέντων, δήλωσε πως οι πλούσιοι ιδιώτες είχαν αθέμιτη επιρροή στις αποφάσεις της κυβέρνησης, στην Πορτογαλία το 85%, στη Γαλλία το 79%, ενώ στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο το 77%.
Όπως σχολιάζει το CNN, απαιτείται επείγουσα δράση κατά της κατάχρησης εξουσίας και των έκνομων ενεργειών.
Και από ποιόν θα διαταχθεί η εξυγίανση; Μα φυσικά από τον παγκόσμιο ηγέτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Μαρόκο: Νεαρή γυναίκα δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους στο λεωφορείο - Την ξεγύμνωσαν και την θωπεύουν! VIDEO

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!