Translate

Άνοιγμα των «Ελευθεροφρόνων» της Αυστρίας σε Ρωσία και Σερβία!

2/11/16

Ο ηγέτης των Ελευθεροφρόνων της Αυστρίας, Χανς-Κρίστιαν Στράχε σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Σπούτνικ τόνισε ότι το Κόμμα του θέλει να αναπτύξει τις σχέσεις με χώρες όπως η Ρωσία και η Σερβία, και τόνισε ότι η ΕΕ δεν πρέπει να ακολουθεί την γεωπολιτική ατζέντα που καθορίζουν οι ΗΠΑ.
Ο ηγέτης των Ελευθεροφρόνων της Αυστρίας, Χανς-Κρίστιαν Στράχε είπε ότι από την αρχή το Κόμμα του ήταν εναντίον των αντιρωσικών κυρώσεων που επέβαλαν οι ΗΠΑ στην Ευρώπη αλλά δυστυχώς, ήταν το μόνο κόμμα στην Αυστρία, που πήρε αυτή τη θέση. Οι κυρώσεις αυτές είναι υποκριτικές και ένα τεράστιο λάθος, είπε, και επανέλαβε ότι οι αμερικανικές κυρώσεις έχουν στείλει 40.000 ανθρώπους στην ανεργία και ότι έχουν προκαλέσει ζημιές πάνω από ενάμισι δισεκατομμύριο ευρώ στην Αυστριακή Οικονομία. 

Ο Στράχε τόνισε ακόμα ότι «η προσπάθεια της ΕΕ να πιέσει τη Σερβία να επιβάλει κυρώσεις στο αδελφικό ρωσικό έθνος , είναι ιδιαίτερα αλαζονική» και ότι, «οι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προκάλεσαν την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη». 

Ο Στράχε είπε ότι οι επαναληπτικές προεδρικές εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου , τις οποίες αναμένεται να κερδίσει το Κόμμα του και οι προεδρικές εκλογες στη Γαλλία θα τα αλλάξουν όλα στην Ευρώπη. Αν η Μαριν Λε Πεν εκλεγεί πρόεδρος στη Γαλλία θα αλλάξουν όλα. Και πρώτα από όλα θα καταργηθούν οι κυρώσεις. 

Και τόνισε: "εάν με τη δημοκρατική θέληση του αυστριακού λαού, γίνω καγκελάριος θα αλλάξουν πολλά. Θα σταματήσει αμέσως ο «εξισλαμισμος της Ευρώπης», και θα διακοπούν αμέσως οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΕΕ με την Τουρκία. Θα προστατευθούν οι οικονομίες των κρατών-εθνών από τις πολυεθνικές εταιρείες και θα απορριφθούν οι εμπορικές συμφωνίες μεταξύ της ΕΕ και ΗΠΑ , που ενισχύουν τη δύναμη των παγκόσμιων επιχειρήσεων και υπονομεύουν την προστασία των καταναλωτών". 

Αυτά τα λέει ο «ακροδεξιός» Στράχε. Καταλάβατε; Ακροδεξιός είναι. Και οι πολυεθνικές , οι τράπεζες , τα μονοπώλια και η Ανοιχτή Κοινωνία είναι αριστεροί και δημοκράτες. Γκέγκε; 

ΥΓ. Που λένε και οι Αλβανοί. 
Δελτίο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com