Translate

Ο Τσιπρά είναι ρουφιάνος των Ρότσιλντ.

Ο Τσιπρά είναι ρουφιάνος των Ρότσιλντ.
στις εκλογές επεκράτησε και έγινε κυρίαρχος, της ιστορικής αυτής μακρινής χώρας ,(δηλαδή επεκράτησε επί του 50% περίπου του πληθυσμού λόγω αποχής). 

Τον προετοίμαζαν, προ πολλών ετών, όλοι οι « ευεργέτες της ανθρωπότητας» π.χ. η συναγωγή των διεθνών τοκογλύφων, οι πράκτορές τους , χαμερπείς πολιτικοί και αμόρφωτοι της χώρας αυτής, οι ανήθικοι και εξωνημένοι καναλάρχες, οι περιφερόμενοι γλείφτες δημοσιογραφίσκοι υπάλληλοι των «λεσχών» και κάθε λογής οικονομικό περίτριμμα. 

Η χώρα αυτή με υπέροχους και αξιοπρεπείς πολίτες, έγινε άθυρμα στα χέρια του «φέρελπη» και πολλά υποσχόμενου νεανίσκου και της ακολουθούσης αυτόν πολιτικής συμμορίας, όλων των απάτριδων γηγενών, πού σκοπό είχαν (έχουν) να παραδώσουν την ένδοξη αυτή χώρα, στους καραδοκούντες προαιώνιους εχθρούς της και να την διαλύσουν ( ήθη, έθιμα, θρησκεία, γλώσσα ). 
Το όραμα αυτό, μου παρουσιάζει έντρομους και καταπονημένους, της χώρας αυτής, τους πολίτες να παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις.
Άραγε τι θα πράξουν ΟΙ ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ, της μακρινής αυτής χώρας; ή μήπως και αυτοί καθεύδουν τον νήδυμον υπό μανδραγόρα.

To 75% των Βρετανών κάτω των 24 χρονών ψήφισαν «Μένουμε Ευρώπη». Ούτω και ο αμερικανός Ανθύπατος στα Τίρανα έβγαλε διάγγελμα προς την αλβανική νεολαία και τους ζήτησε να παρέμβουν υπέρ των ΗΠΑ και κατά των κακών πολτικών που δεν συμφωνούν με τις αμερικανικές θέσεις. 
« Ζητώ από τη νεότερη γενιά των Αλβανών, ζητώ από όλους σας, να πείτε στους εκλεγμένους ηγέτες σας οτι θέλετε αυτή τη μεταρρύθμιση. Γράψε ένα γράμμα. Κάντε μια ανάρτηση στο social media. Συζητήστε με τους φίλους σας. Η ψηφοφορία της 21ης Ιουλίου θα καθορίσει την κατεύθυνση αυτής της χώρας. Πέστε στους ηγέτες σας ότι θέλετε να μεγαλώσετε σε μια χώρα απαλλαγμένη από διεφθαρμένους δικαστές και εισαγγελείς. Πέστε τους ότι θέλετε η Αλβανία να είναι μια δημοκρατία όπου θα ακούγεται η φωνή σας και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται δίκαια και με σεβασμό». 

Να ακούγεται η φωνή σας υπόσχεται στα βλογιοκομμένα ο Ανθύπατος. Όπως «Καλύτερη Ευρώπη». Και προστασία του περιβάλλοντος. Και κλείστε τα φώτα στο μπαλκόνι για να σωθεί ο πλανήτης.
Κατόπιν αυτού, ψήφο στα 17.Και πρέζα από τα 14. 
Όπως το έγραψε και ο Ματθαίος: Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. [Ματθ. ιθ' 14]. 
Σε απλά ελληνικά: «Ελάτε στο θείο». 

Έφτασε η ώρα να «ξεσηκωθούν» οι (Περιούσιοι) «Παρφέ»

Οι «προφήτες» Buzzelli και Guido το 1974 το προέβλεψαν με το άλμπουμ «La révolte des rates» που το μεταφράσαμε με τον μακαρίτη τον αδερφό μου στο “TARKIDI” σαν «η επανάσταση των κακοχυμένων». 
42 χρόνια μετά το ζούμε. Μαζί και την πρόσκληση στα όπλα, του περιούσιου λαού των «Παρφέ». Ένας αλήτης- ρουφιάνος- δημοσιογράφος των Νιου Γιόρκ Τάιμς, έλαβε εντολή και σάλπισε για λογαριασμό των ΑΘΕΑΤΩΝ. 

Ο James Traub από τη στήλη του στο περιοδικό Foreign Policy, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Council on Foreign Relations) που εκφράζει τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ κάλεσε τις Ελίτ, (Περιούσιοι «Παρφέ»), να ξεσηκωθούν εναντίον των«απερίσκεπτων», των «θυμωμένων» και κατά της «αδαούς μάζας» ,"για να μην εκτροχιαστεί η παγκοσμιοποίηση από τη λαϊκίστικη εξέγερση που οδήγησε στο Brexit και την άνοδο του Τραμπ". 

Ο ρουφιάνος των Αθέατων λέει ότι , «η σημερινή εξέγερση των πολιτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και την Ευρώπη δείχνει πως, «ο εξτρεμισμός έχει πάει η κυρίαρχη τάση και ότι το Brexit ήταν «μια απόλυτη αποκήρυξη των Τραπεζιτών και των και οικονομολόγων» και επικαλούμενος τη δυνατότητα διάσπασης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, και την αυξανόμενη αντιδημοτικότητα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Γαλλίας,ο ρουφιάνος Traub υποστηρίζει ότι τα πολιτικά κόμματα στις μεγάλες δυτικές χώρες πρέπει «να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν μακριά τους εθνικιστές». 

Δηλαδή και ο ρουφιάνος από τα Κεντρικά είπε ότι ακριβώς και ο δικός μας Περιούσιος Παρφέ. Προοδευτική Συμμαχία για μια καλύτερη Ευρώπη για να σταματήσουμε την επέλαση της ακροδεξιάς.

δελτίο των 11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com