Translate

Περίεργη ''Αντικρονειακή'' δήλωση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου στην «πολιτική ορθότητα»: Θα φτιάξω σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για μασονος Αρχιεπισκόπου Κύπρου ΧρυσόστομουΜια δήλωση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει την οργή των οπαδών της «πολιτικής ορθότητας» σ΄όλες τις πτυχές της.
Συγκεκριμένα, ο Χρυσόστομος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου, ανέφερε ότι σκέφτεται να δημιουργήσει εκκλησιαστικά σχολεία και νηπιαγωγεία, όπου θα γαλουχούνται φυσιολογικοί άνθρωποι, αποφεύγοντας την ομοφυλοφιλία.
«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσιολογική, είναι αμαρτία» δήλωσε στην εκπομπή ο Χρυσόστομος, δημιουργώντας έτσι ισχυρό πονοκέφαλο σ΄αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τους νόμους της φύσης. Χωρίς ύβρεις και έχοντας σαφώς το δικαίωμα της γνώμης, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εξέφρασε την άποψή του για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους αντίκτυπο θα έχει στην Κύπρο η δήλωση αυτή του Χρυσόστομου, ο οποίος έχει δείξει στο παρελθόν ότι έχει το θάρρος της γνώμης του χωρίς να υπολογίζει την δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» (όπως έκανε με την περίπτωση του ΕΛΑΜ).
Εδώ, το πιο πιθανό θα ήταν μια τέτοια δήλωση, η οποία δεν προτρέπει σε βία ούτε εμπεριέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς, αλλά εκφράζει μια άποψη η οποία ταυτόχρονα είναι και θέση εκατομμυρίων Ελλήνων, να δημιουργούσε την έρευνα κάποιου εισαγγελέα για «ρατσιστική δήλωση», ασχέτως βεβαίως του ότι δεν υπάρχει κανενός είδους τέτοιο περιεχόμενο σ΄αυτήν.
Αλλά στην Ελλάδα της «πολιτικής ορθότητας» και του «συνταγματικού τόξου» ο υπαρκτός ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, τα συνθήματα τύπου «Ελλάδα σκάσε» και «Να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουμε εμείς», καθώς και οι ύβρεις εναντίον δολοφονημένων Εθνικιστών μένουν νομικά στο απυρόβλητο, δείχνοντας το μέγεθος της υποκρισίας που κυριαρχεί.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com