Translate

ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. «ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝfoto-prapas-papazafeiris-theodorakis

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο και πιο πολύ θα δέχεσαι την κριτική και θα την καταπίνεις όπως την καταπίνουμε κι εμείς που ασχολούμαστε με τα ΜΜΕ και εύκολα αλλά και σατανικά μας μπλέκουν κάθε φορά σε νέες περιπέτειες .

Στην…προηγμένη χώρα του Τράμπ, τις ΗΠΑ, οι επιτελικοί αξιωματικοί του police department είναι πάντα(είτε κάνουν είτε δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους)μέσα στη διόπτρα της κριτικής.
Στην Ελλάδα, η κριτική σε κυρίους με γαλόνια, ήταν πάντα ταμπού. Ίσως γιατί η ανυπαρξία αντικειμενικής και αδέσμευτης δημοσιογραφίας περνάει κάθε φορά από ταμεία…ειδήσεων για να πάρει έγκριση. Σε μας κάτι τέτοια, δεν ισχύουν εδώ και χρόνια. Κριτική γίνεται σε όλους και με την ίδια ψυχρή δημοσιογραφική λογική. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Ασκείς εξουσία; Ασκείς δημόσιο λειτούργημα; Ασκείς καταναγκασμό; Θα υποστείς την κριτική.
Με τους χαμηλόβαθμους αστυνομικούς δεν υπάρχει κριτική εκτός εάν έχουμε να κάνουμε με φαινόμενα διαφθοράς ή κατάχρησης εξουσίας. Ο αστυνομικός που ξεροσταλιάζει πρέπει να αντιμετωπίζεται με σύνεση και λογική αλλά και με πολλά ελαφρυντικά.
Η υπόθεση που άνοιξε πρόσφατα με τις διώξεις και το ανηλεές κυνηγητό της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του Στέφανου Χίου(επειδή κάναμε το έγκλημα να βγάλουμε εφημερίδα -που μαστιγώνει την άθλια κυβερνητική παρακμή και τους επίορκους που διακυβερνούν τη χώρα- εις το όνομα του πατριωτισμού και της αγάπης για την Ελλάδα), εκπονήθηκε από το Μαξίμου αλλά ουσιαστικά εκτελέστηκε από τρείς συγκεκριμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που και όνομα έχουν και επώνυμο.
Αποτέλεσμα εικόνας για συριζοφρουροι
-Αθανάσιος Πράπας: Επικεφαλής της Κρατικής Ασφάλειας. Υπό την αρμοδιότητα του, η περιβόητη υπηρεσία Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Κάτι σαν τα αστυνομικά κυβερνεία επί μαύρων εποχών που γνώρισε η χώρα. Το γραφείο του αποτελεί, «κυτίο» και «χωνευτήρι» κυβερνητικών παραπόνων. Υπηρεσία χαμηλών δημοκρατικών αντιστάσεων που δέχεται γονυπετής κερνώντας καφέ, όσους πολιτικούς παράγοντες αποφασίζουν ατεκμηρίωτα να ασκήσουν διωγμούς κατά της ελευθερίας του Τύπου και της ελευθερίας της έκφρασης. Συνοπτικές και ύποπτες, αδιαφανείς και σκοτεινές διαδικασίες που βασίζονται σε ψευδείς καταμηνύσεις, δίχως στοιχεία και σοβαρές μαρτυρίες που να στοιχειοθετούν αδικήματα. Χαλκεία αστείων καταγγελιών που σπιλώνουν προσωπικότητες και διασύρουν υπολήψεις, οικογένειες και επαγγελματικούς χώρους. Αποκαλύπτεται-κατά πληροφορίες- ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία πιεζόταν από την Κατεχάκη
1)να εισβάλλει νύχτα στο νομικό γραφείο του νομικού συμβούλου της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, κάτι που σαφώς απαγορεύεται εκ του νόμου.
2)να εισβάλλει νύχτα σε σπίτια δημοσιογράφων, στα γραφεία της εφημερίδος αλλά και σε σπίτια δικηγόρων
3)παρακολουθούσε νυχθημερόν σπίτια αλλά και γραφεία δικηγόρων και δημοσιογράφων, επιστρατεύοντας πάνω από 100 αστυνομικούς το εικοσιτετράωρο, γεγονός που δημιούργησε αναταράξεις σε όλο το αστυνομικό σώμα αλλά και πλήθος αντιδράσεων.
4)αυθαιρετούσε κάνοντας παράνομες ανακριτικές πράξεις ανοίγοντας και ψάχνοντας πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων προσώπων που εκείνη την ώρα συνόδευαν ανήλικα παιδιά.
5)και το πιο βασικό : υπό διερεύνηση, από έγκυρους νομικούς και τεχνικούς παράγοντες(κάτι που μένει να αποδειχθεί στην πορεία) άρσεις κινητών και σταθερών τηλεφώνων, αναζήτηση εκπομπής και στίγμα κινητών τηλεφώνων, φυσικές και τεχνικές παρακολουθήσεις από «κοριό» για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα αλλά και για προκαταρκτικές εξετάσεις ενώ ακόμα δεν είχε καν ασκηθεί ποινική δίωξη για κανενός είδους αδίκημα ή για ύπαρξη κατηγοριών. Παραβάσεις και βάναυσες συνταγματικές παρελκύσεις που είναι στα υπόψιν και φυσικά δε θα μείνουν ατιμώρητες.
Σε όλα αυτά βέβαια, ευτυχώς, η εισαγγελικές αρχές, κράτησαν τα προσχήματα και διέσωσαν το κύρος της Ποινικής Δικονομίας αλλά και της σωστής διαχείρισης καταστάσεων την ώρα που η εξουσία πίεζε και το Μαξίμου ωρυόταν.
Αποτέλεσμα εικόνας για συριζοφρουροι
Στην υπό διερεύνηση παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας της Κρατικής Ασφάλειας, το γενικό πρόσταγμα της απηνούς δίωξης δημοσιογράφων και τεχνικών αλλά και δικηγόρων, είχε ο «μετριοπαθής δημοσιοσχετίστας» διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, αξιωματικός ετών που γνωρίζει καλά ότι τα γαλόνια και οι υπηρεσιακές προβιβάσεις πολλές φορές περνούν από κομματικά γραφεία και πόρτες αρχηγών πολιτικών σχηματισμών.
Στο γαϊτανάκι υπό εξέταση σοβαρών πειθαρχικών αλλά και υπηρεσιακών παρεκβάσεων και ο υποδιευθυντής του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, Νίκος Νταβαρίνος, όσο και ο προϊστάμενος του ιδίου Τμήματος.
Ήδη το Νομικό Τμήμα της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ βρίσκεται σε καλό δρόμο για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών μέσα σε συγκεκριμένα Τμήματα της ΕΛ.ΑΣ, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και έχει την αμέριστη υποστήριξη μας.
Όλοι οι παραπάνω στηρίζουν τις υπό διερεύνηση έκνομες ενέργειες τους, στην προσφιλή έκφραση «εμείς τη δουλειά μας κάναμε μετά από εντολές». Δε γνωρίζουν όμως ότι επί των ημερών μιας χώρας που βουλιάζει εξαιτίας μιας κυβέρνησης ανομίας, πολιτικών εγκλημάτων και καταπάτησης δημοκρατικών δικαιωμάτων, το να είσαι κοινωνός, άβουλος εκτελεστής παράνομων, τυχοδιωκτικών και χαλκευμένων επιδιώξεων «δολοφονίας χαρακτήρων», αυτομάτως σε καθιστά και υπόλογο σοβαρών ηθικών και ποινικών παρεκβάσεων τις οποίες κάποια στιγμή θα κληθείς να πληρώσεις πολύ ακριβά.
Γιατί οι πολιτικοί θα φύγουν με ελικόπτερα αλλά αυτοί που θα μείνουν πίσω και θα έχουν εκτελέσει τις παράνομες εντολές τους, θα είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν ακριβό το τίμημα της πολυκαμψίας και οσφυοκαμψίας τους.
(Στις φωτογραφίες: Αριστερά, ο υποστράτηγος, Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης σε θερμές χειραψίες με τον ποταμίσιο Θεοδωράκη. Αριστερά, ο διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας και υπηρεσιακός υπεύθυνος της περιβόητης υπηρεσίας(κατ’ ευφημισμόν), Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που έγινε γνωστή από τις διώξεις της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ως γνωστόν ο κ.Πράππας, υπηρέτησε με θέρμη το καθεστώς της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούσε άριστες σχέσεις).
makeleio

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com