Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αμερικανοί στρατιώτες αρνήθηκαν να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στην Συρία vid photos

us-tromokratia
Εξέλιξη κόλαφος στις ΗΠΑ τη στιγμή που κορυφώνεται η διαμάχη με τη Ρωσία στην Συρία. Αμερικανοί στρατιώτες αρνούνται να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών και συριακών δυνάμεων στο πλευρό των…ισλαμιστών τρομοκρατών. Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις:
«Δεν κατατάχθηκα στο Αμερικανικό Ναυτικό για να πολεμήσω για την Al Qaeda στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία»
Toυ Βασίλη Καπούλα
«Ομπάμα δεν θα πολεμήσω για τους μαχητές σου (εννοώντας τους τρομοκράτες) στη Συρία. Ξυπνήστε άνθρωποι».
«Μπήκα στον πόλεμο για να προστατέψω την οικογένεια από τους τρομοκράτες, όχι να γίνω ο ίδιος τρομοκράτης».
Όλο και περισσότεροι στρατιωτικοί των ΗΠΑ έχουν αντιληφθεί ότι αντί να πολεμούν τους τρομοκράτες στην Συρία, η Αμερικανική Διοίκηση στηρίζει τους τρομοκράτες της Αλ-Κάιντα κάτω από την σημαία της «Al-Nusra».
Προφανώς έχουν αντιληφθεί τα ψέμματα της κυβέρνησης και έτσι οι ίδιοι οι Αμερικανοί το ανακοινώνουν και στον υπόλοιπο κόσμο.
Πρώτη φορά αυτού του είδους η στρατιωτική διαμαρτυρία έλαβε χώρα το 2013 και έκτοτε έχει λάβει μορφή χιονοστιβάδας στον Αμερικανικό Στρατό.
«Οι Αμερικανοί στρατιώτες λένε «όχι» στον πόλεμο στην Συρία. Υποστηρίξτε και διαδώστε αυτό το βίντεο» με αυτά τα σχόλια οι Αμερικανοί στρατιώτες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι γίνονται συνεργοί τρομοκρατών και «τροφή για τα κανόνια».
«Όχι άλλη αιματοχυσία στο Ιράκ, είναι απαραίτητο να σταματήσουμε την αιματοχυσία στη Συρία. Θυσιάζουμε τις ζωές Αμερικανών στη Συρία επειδή ο Ομπάμα αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να επέμβουν στις εσωτερικές σχέσεις της Συρίας. Πρέπει να μείνουμε μακρυά από τη Συρία. Καταγγείλετε τον Ομπάμα και να ζήσετε όπως πρέπει να ζουν οι Αμερικανοί» αναφέρουν οι «ιδρυτές» αυτής της πράξης.
 Την ίδια στιγμή ακόμη ένα σκάνδαλο ξεσπά και συγκλονίζει τα θεμέλια της στρατηγικής και επικοινωνιακής τακτικής των ΗΠΑ.
Το Πεντάγωνο πλήρωσε $540 εκατ. στην βρετανική εταιρεία PR Bell Pottinger το 2007 για να φτιάξει ταινίες τρομοκρατικής προπαγάνδας στο Ιράκ για να προσελκύσει οπαδούς. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι έγινε για να τους εντοπίσει.
Όλα τα βίντεο ήταν στο στυλ της al-Qaeda και έχουν καταγραφεί σε CD.
Περίεργη ιστορία καθώς τα ίδια βίντεο μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς…
Πάντα υπάρχουν υπόνοιες για τις κινηματογραφικές ικανότητες της Αλ-Κάιντα στα βίντεο που έδινε στην δημοσιότητα….

Scandal in the US Army: Obama, we will not fight for your fighters in Syria! - Soldiers protest (PHOTOS, VIDEO) | Russian spring
Scandal in the US Army: Obama, we will not fight for your fighters in Syria! - Soldiers protest (PHOTOS, VIDEO) | Russian spring
Scandal in the US Army: Obama, we will not fight for your fighters in Syria! - Soldiers protest (PHOTOS, VIDEO) | Russian spring
Scandal in the US Army: Obama, we will not fight for your fighters in Syria! - Soldiers protest (PHOTOS, VIDEO) | Russian spring
Scandal in the US Army: Obama, we will not fight for your fighters in Syria! - Soldiers protest (PHOTOS, VIDEO) | Russian springΣχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.