Translate

Γερμανία: Δεύτερη επέτειος από την ίδρυση του πατριωτικού Pegida

Γερμανία: Δεύτερη επέτειος από την ίδρυση του ξενοφοβικού Pegida  Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα (16/10) στη Δρέσδη για να γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο από την ίδρυση του κινήματος Pegida κατά των μουσουλμάνων έποικων.
Κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Οι λαθροπρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι», οι διαδηλωτές τραγουδούσαν «η Μέρκελ πρέπει να φύγει» και διαμαρτύρονταν για την άφιξη στη Γερμανία 900.000 αιτούντων άσυλο.
 Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ''ανεξάρτητης'' ομάδας έρευνας Durchgezahlt, στη διαδήλωση συμμετείχαν 7.500-8.500 διαδηλωτές, λιγότεροι από τις 20.000 που είχαν συγκεντρωθεί στην πρώτη επέτειο.

 Φέτος, το κίνημα Pegida αναγκάσθηκε να οργανώσει τη συγκέντρωσή του σήμερα, αντί τις αυριανής Δευτέρας, ημέρα που γίνονται οι διαδηλώσεις του, εξαιτίας δύο εκδηλώσεων που οργανώνονται αύριο στην παλιά πόλη της Δρέσδης: ένα φεστιβάλ που οργανώσουν οι αρχές δούλοι ττης παγκοσμιοποίησης για τους κατοίκους και μία πορεία «αντι-Pegida».
 Οι «Ευρωπαίοι Πατριώτες κατά του εξισλαμισμού της Δύσης» (Pegida) ξεκίνησαν το κίνημα το φθινόπωρο 2014 με διαδηλώσεις κατά των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο προπύργιό τους τη Δρέσδη. 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com