Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο εγκληματίας πολέμου Obama αποτελεί persona non grata για κάθε Έλληνα πατριώτη

Barack Obama killerO Obama ο εγκληματίας πολέμου για Συρία αποτελεί persona non grata για κάθε Έλληνα πατριώτη.Ο δυνάστης της οικουμένης επέλεξε μια από τις 3 τελευταίες του επισκέψεις ως προέδρου των ΗΠΑ να είναι στην Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη.Οι άλλες 2 θα είναι σε Γερμανία από όπου και ξεκίνησε κάποτε με πανηγυρισμούς και το Περού.

Ο Barack Obama ο πρόεδρος που ξύπνησε τον ισλαμιστικό ριζοσπαστισμό σε Αίγυπτο όλο το Μαγκρέμπ σε Μέση Ανατολή Ιράκ και Συρία που πρωτοστατεί και στην καταστροφή της Υεμένης ο επιστήθιος της Σ Αραβίας των αποκεφαλιστών ουαχαμπιτών και Κατάρ θα πραγματοποιήσει αυτήν την τελική tournée από 14 ως 21 Νοέμβρη.
Θα πατήσει την κατοχική του μπότα στην Ελλάδα γύρω στις 15 Νοέμβρη για να δείξει την
 « αναγνώρισή του για την μεγάλη γενναιοδωρία της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού σε πρόσφυγες και μετανάστες », ανέφερε το ανακοινωθέν του Λευκού Οίκου την Τρίτη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Barack Obama killer
Έρχεται να επιθεωρήσει από τη μια τα κύματα μουσουλμάνων λαθροπροσφύγων που δημιούργησαν οι πολιτικές του από τη Μ Ανατολή το ξεριζωμό και τα μαζικά κύματα μετανάστευσης.Κι από την άλλη να απολαύσει το αμερικανοποιημένο τοπίο του τέλους του έθνους κράτους μιας ακόμη χώρας της Ελλάδας και το πολιτιστικό κομφούζιο που δημιούργησε για να προκαλέσει νέους εθνοθρησκευτικούς θήλακες που θα ενεργοποιήσουν όποτε χρειαστούν οι ΗΠΑ ως βάσεις θανάτου στην πολιτική του διαίρει και βασίλευε.
Στη λογική της αποσταθεροποίησης,και του τέλους των χριστιανικών εθνών κρατών στα Βαλκάνια.Η γιουγκοσλαβιοποίση της Ελλάδας ως ένα κράμα εθνοτήτων, φυλών, θρησκειών ιστορικά και παραδοσιακά αντίπαλων στο ελληνικό στοιχείο το τέλος της ΄΄οικειακής ειρήνης΄΄ και της « »ασυλίας’ » ενός ακόμη έθνους το τέλος της εσωτερικής ασφάλειας η ενίσχυση του ισλαμιστικού θήλακα στην Ελλάδα και του ισλαμιστικού τόξου στα φρεσκοματωβαμμένα από αυτό Βαλκάνια για ν΄αποσχιστούν την επομένη νέα Κοσσυφοπέδια ..στην διπλανή πόρτα της Τουρκίας του επεκτατισμού που κατακτά τη Β Συρία και εισβάλει στο Ιράκ την ώρα που ισοπεδώνει Κουρδιστάν και κατέχει τη Β Κύπρο …..επικίνδυνες πολιτικές γνωστές και εμπαιδωμένες τακτικές ..και όλα είναι ανοιχτά και το εσωτερικό διάτρητο σε βαθμό που ο Ερντογάν επωφελούμενος από τις στρατιές καραβιές των ειρηνικών εποίκων κατά πλειοψηφία ισλαμιστών σε ελληνικό έδαφος που αλλοιώνουν βίαια το δημογραφικό σε μια υπερευαίσθητη περιοχή της φλεγόμενης Μεσογείου που ο ίδιος κατεύθυνε αποθρασυμένος δηλώνει: η Θεσσαλονίκη είναι δικιά μου τα νησιά και η Θράκη μου ανήκουν.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.