Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υπολογιστές θα κρίνουν ποιοι άνθρωποι είναι ρατσιστές και θα τους καταδίδουν NWO

MINORITY REPORT

Η εποχή της τεχνητής νοημοσύνης μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας και πάνω σε αυτή θα βασιστεί η παγκόσμια χούντα.

 Μάλιστα, στο πλαίσιο προώθησης και αστυνόμευσης της πολυπολιτισμικότητας, κατασκευάστηκε υπολογιστής, ο οποίος θα μπορεί να αντιλαμβάνεται τις… προκαταλήψεις πολιτών «διαβάζει» την γλώσσα του σώματος αυτού που παρατηρεί.

Με λίγα λόγια θα σκανάρει τους ανθρώπους και θα αποφασίζει αν είναι «ρατσιστές» ή όχι και προφανώς θα τους παραδίδει στις Αρχές.
Και φυσικά «ρατσιστής», στις μέρες μας, θεωρείται κυρίως εκείνος που αντιστέκεται στην ισλαμοποίηση της Δύσης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του New Scientist, το οποίο επικαλείται η «Ναυτεμπορική», στο πλαίσιο ερευνών:
«ζητήθηκε από 32 λευκούς φοιτητές να συμπληρώσουν δύο ερωτηματολόγια: Το ένα είχε να κάνει με τις προφανείς προκαταλήψεις τους ενώ το δεύτερο είχε σκοπό να εντοπίσει υποσυνείδητες τάσεις διακρίσεων που έχουν να κάνουν με την φυλή.
Ο καθένας συμμετείχε σε δύο συζητήσεις που καταγράφηκαν σε βίντεο: Μία με λευκό και μία με μαύρο. Το ζεύγος περνούσε τρία λεπτά συζητώντας ένα ουδέτερο θέμα και μετά άλλα τρία ένα πιο «ευαίσθητο», όπως η μετανάστευση. Οι κινήσεις τους παρατηρούνταν από κάμερα GoPro και Microsoft Kinect, ενώ αισθητήρες παρακολουθούσαν τον χτύπο της καρδιάς και τις αντιδράσεις του δέρματος.
MINORITY REPORT
Αλγόριθμος που αναπτύχθηκε από επιστήμονες υπολογιστών του πανεπιστημίου αναζήτησαν συσχετισμούς μεταξύ των απαντήσεων στα ερωτηματολόγια και της σωματικής συμπεριφοράς/ στάσης τους στις συζητήσεις: Κάποιοι, για παράδειγμα, κρατούσαν μεγαλύτερη απόσταση από τους μαύρους συνομιλητές τους. Από την άλλη, αυτοί που ήταν πιο άνετοι έτειναν να κάνουν περισσότερες παύσεις και να χρησιμοποιούν τα χέρια τους περισσότερο ενώ μιλούσαν.
Ο υπολογιστής στη συνέχεια δοκίμασε τα συμπεράσματά του εξετάζοντας ξανά τα δεδομένα και προσπαθώντας να προβλέψει ποιοι θα σημείωναν υψηλότερα ή χαμηλότερα σκορ στο τεστ των ‘κρυμμένων’ προκαταλήψεων. Πρόβλεψε σωστά στο 82% των περιπτώσεων».
Ετοιμαστείτε λοιπόν για υπολογιστές που θα μας σκανάρουν και θα μας αστυνομεύουν σε δημόσιους χώρους, στην εργασία ή ακόμα και στα ίδια μας τα σπίτια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.