Translate

ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ NWO - vid

Απίστευτες εικόνες στο ΠαρίσιΤα ρομπότ κατακτούν τα πάντα

Μάλιστα τα περιστατικά είναι βγαλμένα μέσα από τα πιο ακραία σενάρια «επιστημονικής φαντασίας».                                              NWO
Ο διάσημος Καρλ Λάγκερφελντ (εβραϊκό όνομα όλως τυχαίως) εξέπληξε όλους όσοι παρακολούθησαν την επίδειξη του οίκου Chanel στο Παρίσι με ρομπότ να παρελαύνουν ανάμεσα στα καλλίγραμμα μοντέλα.
Το… φουτουριστικό θέαμα της επίδειξης παρακολούθησε ακόμα και η τρίτη σύζυγος του τέως προέδρου της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι με τον φακό να την απαθανατίζει στην πρώτη σειρά.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το σκηνικό στο Grand Palais έμοιαζε με ένα φουτουριστικό κέντρο δεδομένων. Χιλιάδες καλώδια και εκτυφλωτικό φως έδιναν την αίσθηση στους καλεσμένους πως ήταν μέσα σε έναν γιγάντιο υπολογιστή.
Στην Βρετανία τώρα, ο επιχειρηματίας Bradley Charvet σχεδιάζει να ανοίξει καφέ στην περιοχή Paddington στο Λονδίνο με ρομπότ, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για να προσφέρουν ικανοποίηση στους πελάτες.
                                                  
Για δεκαπέντε λεπτά ηδονής, ένας πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει 60 λίρες, καθώς η τεχνική των ρομπότ του σεξ «που έχουν προγραμματιστεί για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών».

Ο επιχειρηματίας ευελπιστεί ότι το καφέ του θα γίνει σημείο συνάντησης και πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα, από ένα στοματικό σεξ από ρομπότ. Μάλιστα τα ρομπότ έχουν προγραμματιστεί να μιλούν στους πελάτες πριν περάσουν στην πράξη για τους ερεθίζουν, ενώ θα φορούν στολές, όπως της νοσοκόμας, της αστυνομικού και της γραμματέως.

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com