Translate

Γιατί οι Αμερικανοί ξηλώνουν τον Τσίπρα>Το MEGA, η GOLDMAN SACHS και ο Πούτιν - H σύλληψη του εφοπλιστή Καραγεώργη, o Eρντογάν και οι επόμενοι


Και τώρα ένα ρεπορτάζ για μεγάλα παιδιά. Ο Τσίπρας, ο Παππάς και ο Καμμένος θα κλείσουν λένε το Mega! To άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Θα κλείσουν λένε το MEGA και θα ανοίξουν κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Αυτές τις σκέψεις έκανε ο Νίκος Παππάς στην διάρκεια των
περιπάτων του στο Central Park κι ενώ ξοπίσω του ντυμένη Μαίρυλιν Μονρόε τον παρακολουθούσε νεαρή μαθήτρια της Σχολής του Σταμάτη Μαλέλη.
Γράφει ο Ian Ford
Πριν καν ολοκληρώσει τις σκέψεις του συνελήφθη στην Αθήνα ο φιλορώσος εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης με διεθνές ένταλμα των Ολλανδικών Αρχών οι οποίες τον  κυνηγάνε για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. Ο εφοπλιστής Καραγεώργης ήθελε να γίνει καναλάρχης και ήταν φίλος της μισής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν επίσης φίλος του Ρώσου κροίσου Konstantin Malofeev ο οποίος είχε μπει σε λίστα ταξιδιωτικού περιορισμού στην ΕΕ λόγω Ουκρανίας. Καθώς λοιπόν στον Malofeev απαγορευόταν η είσοδος στην Ελλάδα, ο μόνος τρόπος για να παντρέψει τον έλληνα φίλο του (Γιάννη Καραγεώργη) ήταν να μεταφερθεί ο γάμος στη Μόσχα. Όπερ και εγένετο.
Ο Γιάννης Καραγεώργης λοιπόν που δήλωνε εφοπλιστής και φίλος του Ρώσου κροίσουKonstantin Malofeev είχε λάβει διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνει καναλάρχης. Ο Konstantin Malofeev είναι ολιγάρχης του Θεού, δηλαδή του Πούτιν. Σε καμμία περίπτωση δεν λέμε ότι ήταν ταμίας του Πούτιν.
Malofeev-Karageorgis_1
Konstantin Malofeev & Γιάννης Καραγιώργης
Πριν εκλεγεί ο Τσίπρας στην ηγεσία της χώρας με την ίδια ευκολία που έταζε εντός της χώρας τα πάντα στους πάντες με τη φόρα που είχε πάρει επιχείρησε να κάνει κάτι αντίστοιχο με τους ξένους ηγέτες. Στο μεταξύ επειδή ο Γιώργος Κουρής του έλεγε συχνά ότι είναι ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας το πίστεψε και άρχισε να σκάβει το λάκο του. Επηρεασμένος από το δίδυμο Καραμανλή-Πάκη έδειξειδιαίτερη αδυναμία στη Ρωσία, τον Πούτιν και τους ανθρώπους του-πράκτορές του στην Ελλάδα.putintronbig_1
Αρχικά το lobby του Κλίντον επηρεασμένο από τα καλά λόγια της (χορηγού) Γιάννας Αγγελοπούλου υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα με τιμές στις ΗΠΑ. Τον έβγαλε μάλιστα και στην τηλεόραση για να τον γνωρίσουν Αμερικανοί επενδυτές που μετά βίας κρατιούνται ώστε να μην συρρεύσουν κατά χιλιάδες να επενδύσουν στην Ελλάδα.tsiprasklindonebjza-jpg-large
Στους περισσότερους ξένους ηγέτες ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε κατ΄ιδίαν ότι τον πολεμούν οι Ελληνες ολιγάρχες και η διαπλοκή. Δήλωνε επίσης αποφασισμένος να πατάξει την διαπλοκή και τους ολιγάρχες. Οι Ελληνες ολιγάρχες είναι στην πλειοψηφία τους πράκτορες των Αμερικανών, των Ρώσων, των Γερμανών, των Γάλλων, των Ισραηλινών, των Παλαιστινίων, των Κινέζων και πάει λέγοντας. Ο Τσίπρας τους διαβεβαίωνε λοιπόν ότι θα “καθαρίσει” τους πράκτορές τους!!!
Αυτοί τον άφηναν να δουν ως που μπορεί να φθάσει. Ηταν συγκαταβατικοί μαζί του και τον χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη ώστε να του δώσουν κουράγιο στην μάχη κατά της διαπλοκής. Στο μεταξύ οι μυστικές υπηρεσίες τους σάρωναν τα πάντα και τους πάντες στην κυβέρνηση. Δεν άργησαν λοιπόν να διαπιστώσουν ότι ο Τσίπρας ήθελε απλά να αντικαταστήσει τους δικούς τους πράκτορες-νταβατζήδες με δικούς του κατ΄εξοχήν φιλορώσους και φιλογερμανούς. Αρχικά δεν πίστευαν ότι ο Τσίπρας έχει τόσο θράσος ώστε να τους δουλεύει. Οταν το διαπίστωσαν φώναξαν το Ιππικό και άρχισε το άγριο ξύλο και το ξήλωμα της κυβέρνησης Τσίπρα. Τώρα βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο του ξηλώματος το οποίο θα έχει σπαρταριστή συνέχεια. Ο Τσίπρας λοιπόν επέλεξε με κάπως ατσούμπαλο τρόπο να παίξει με τους Ρώσους και τους Γερμανούς παρότι οι Αμερικανοί αρχικά στήριζαν την κυβέρνησή του.
Η “εξαφάνιση” της Γιάννας Αγγελοπούλου από το προσκήνιο ήταν η πρώτη ένδειξη ότι οι Αμερικανοί αποχαιρετούν τον Αλέξη. Θα κυλούσε πολύ νερό, πολύς Πούτιν και πολύ γλείψιμο στην Μέρκελ ώσπου οι Αμερικανοί να τα πάρουν εντελώς στο κρανίο και να αποφασίσουν να ξηλώσουν την κυβέρνηση Τσίπρα στέλνοντας παράλληλα και μερικά ηχηρά μηνύματα στην Μέρκελ για το ποιος είναι το Αφεντικό: Θανάσιμο πρόστιμο σε VW και Deutsche Bank καθώς και ένα ξεγυριστό Brexit.
H Mέρκελ πήρε το μάθημά της και άρχισε να κάθεται στα μετόπισθεν-ακόμη και στις οικογενειακές φωτογραφίες των ηγετών. Ο Τσίπρας συνέχιζε τα αεροπλανικά κόλπα με το τηλεδιαγωνισμό-παρωδία, τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και τα κολλητιλίκια με τον Ιβάν- έναν ακόμη φίλο του Πούτιν.
Η απάντηση των Αμερικανών ήταν η αποχώρηση μέχρι νεωτέρας του ΔΝΤ από το πρόγραμμα και οι πολεμικές ανακοινώσεις του Ερντογάν.
6af46615deff38b1c9c211f29d4d1705_XL
O Tσίπρας θέλει λέει να δώσει άδεια στον Ιβαν τον τρομερό για να κάνει κανάλι με κεντρική παρουσιάστρια την Λουντμίνοβα. Ο Τσίπρας έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Ο Τσίπρας λοιπόν έκανε διαγωνισμό για να κλείσει το MEGA.
Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2016 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε την μετοχική σύνθεση όλων των καναλιών και ανάμεσά τους κι εκείνη του Mega.
1280px-goldman-sachs-tower
Αντιγράφουμε την μετοχική σύνθεση του Mega-δώστε βάση, τα καλύτερα έρχονται:
Στο Mega Channel, συμμετέχουν ο Πήγασος με 32,73%, ο ΔΟΛ με 22,11%, η Benbay του Β. Ρέστη με 3,19%, η  EOK EQUITY LIMITED με 1,32%, η  SARAN HOLDINGS με 2,81%,η GS  ΒΑΝΚ με 4,80%, η  HSBC PRIVATE BANK με 4,88%, η  MOONGOLD INVESTMENTS LIMITED με 3,32%, η GOODLASS INVESTMENTS LIMITED με 3,26%, η  BALTAZI INVESTMENTS LIMITD  με 3,26%, η OPALTON INVESTMENTS LIMITED με 3,26%, η PRIME APPLICATIONS με 2,68%, η  ELKIN HOLDINGS με 2,33%, η ASCOPE TRADING LTD με 1,55%, η CYRENIA ENTERPRISES με 1,02%, η  LAGAN ENTERPRISES με 1,02%, η TONE BUSINESS με 1,02%, η VALENS TRADING με 1,02% και η WAKO INVESTMENTS με 1,04%.
Aυτοί είναι οι μέτοχοι του MEGA όπως τους δίνει το διαβόητο ΕΣΡ (στο ΕΣΡ είναι κότες λυράτες αλλά και ο Παππάς πλέον είναι στον αέρα). Στην μετοχική σύνθεση όπως θα δεις αγαπητέ οξυδερκή αναγνώστη συμμετέχει GS BANK-όπως την αποκαλεί το EΣΡ-γι’ αυτό είναι κότες λυράτες.Οι εγχώριοι κατσιαπλιάδες, αγαπητέ οξυδερκή αναγνώστη μου, δεν τολμούν να διατυπώσουν ολόκληρο το όνομα της GOLDMAN SACHS (αυτή προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τα αρχικά GS) η οποία συμμετέχει με 4,80% στο MEGA!!!
O Τσίπας, ο Παππάς και ο Καμμένος λοιπόν θέλουν να κλείσουν το κανάλι της GOLDMAN SACHS για να κάνει κανάλι ο Καλογρίτσας (κουμπάρος του Σπίρτζη), ο Ιβάν Σαββίδης (φίλος του Πούτιν) και ο Καραγεώρης (φίλος του Πούτιν δια μέσω Malofeev). Ε, αυτοί οι πούστηδες οι Συριζαίοι δεν παίζονται. Είναι κάτι ανάμεσα σε τρολ και κατσιαπλιάδες.
Τους πήραν λοιπόν χαμπάρι οι Αμερικανοί και άρχισε το άγριο ξύλο που είναι πιθανόν να μας κοστίσει ακριβά-έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Οι Αμερικανοί έκλεισαν το μάτι στον Ερντογάν και ο Ερντογάν έκανε την πιο επιθετική κίνηση πριν πατήσει το κουμπί του πολέμου κατά της Ελλάδας: Αμφισβήτησε την Συνθήκη της Λωζάνης με την άδεια των Αμερικανών οι οποίοι ακόμη και δεν έχουν κάνει ουδεμία δήλωση επί του θέματος.
american-embassy
Για όσους γνωρίζουν πως δουλεύουν οι Αμερικανοί το να σπεύσουν ο Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Πάκης και ο Καραμανλής γονυπετείς στην πρεσβεία των ΗΠΑ, με τον ΣΚΑΙ να μεταδίδει live την διαδρομή, είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν πριν παραιτηθούν ώστε να γίνει Οικουμενική και όλα μαζί τα πολιτικά σούργελα που διαθέτει η χώρα να σπεύσουν στις ΗΠΑ και να ζητήσουν συγνώμη από τον κάθε Αμερικανό πολίτη για την αυθάδεια της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Αλλά ακόμη κι αυτή η συγνώμη δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι αρκετή για να γλιτώσουμε μια νέα εθνική τραγωδία σαν κι αυτή της Κύπρου.
Οι μαλακίες πληρώνονται…

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com