Translate

Mαρινάκης-Σαββίδης κλαίνε τα λεφτά τους καθώς βλέπουν Δραχμή και εθνικές απώλειες!

αίνε τα λεφτά τους Σαββίδης και Μαρινάκης καθώς έχουν πληρώσει 20,5 εκατ. ευρώ και 26, 3 εκατ. ευρώ αντίστοιχα και διαπιστώνουν ότι τα χρήματα αυτά μπορεί να χαθούν για πάντα. Κι αυτό γιατί ανά πάσα στιγμή η χώρα μπορεί να βρεθεί στο εθνικό νόμισμα έχοντας
μάλιστα και εθνικές απώλειες. Ο Ερντογάν καθώς βλέπει την ισχυρή πιθανότητα να εκλεγεί ο Τραμπ ετοιμάζεται σαν αρπακτικό. Στο μεταξύ ο ακήρυκτος πόλεμος εναντίον της Ελλάδα δεν σταματά καθώς μόνο τους 3 τελευταίους μήνες πάνω από 10.000 πρόσφυγες έχουν περάσει από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά κι αυτό παρότι επιβλέπει υποτίθεται η νατοική δύναμη.
Το σκηνικό που διαμορφώνεται εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης προκαλεί τρόμο στην κυριολεξία. Οι πολίτες παρότι παραδομένοι στην δίνη της φτωχοποίησης διαισθάνονται τους εθνικούς κινδύνους που απειλούν την χώρα μας. Την ίδια στιγμή εντός της Επικράτειας δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι αποφασισμένοι αν χρειαστεί να πάνε κατευθείαν στις κρεμάλες παρά να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές.
Είναι πολύ πιθανό το μόνο επίτευγμα της κυβέρνησης Τσίπρα να είναι το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει μερικές δεκάδες εκατομμύρια από τους 4 υπερθεματιστές.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
(Εκτός από τους Μαρινάκη-Σαββίδη, ο Θοδωρής Κυριακού πλήρωσε 25,3 εκατ. ευρώ και ο Γιάννης Αλαφούζος 14,5 εκατ. ευρώ).
Στο μεταξύ η κυβέρνηση δεν μπορεί να τους επιστρέψει άμεσα τα χρήματα πρώτο γιατί η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και δεύτερον γιατί τα έχει μοιράσει ήδη στους διορισμένους μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει για«αστεία πράγματα» και αναρωτιέται «ποιος σοβαρός επιχειρηματίας μπορεί να επενδύσει έτσι;» ενώ από Ιβάν Σαββίδης φέρεται να παγώνει κάθε σχεδιασμό για το στήσιμο νέου καναλιού. Θεοδωρής Κυριακού και Γιάννης Αλαφούζος, θεωρούν ότι μπήκαν σε μια περιπέτεια άνευ αντικρίσματος. Γιάννης Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Κοντομηνάς σκέφτονται πολύ σοβαρά αν αξίζει τελικά να μπουν στο «νόμο – γέφυρα» που ετοιμάζει η Κυβέρνηση μέχρι να δοθούν οι τελικές άδειες χωρίς να γνωρίζει πότε και πώς θα δοθούν..

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com