Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘHSTE ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ» ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ -ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! (ΦΩΤΟ&VIDΕΟ)

ntou makeleio
Αυτό δεν έχει ξανά γίνει….
Λίγο πριν τις 8 το πρωί άνδρες της αστυνομίας- παρουσία δικαστικού λειτουργού- εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της ιστοσελίδας makeleio.gr, αναζητώντας τον
δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, στο πλαίσιο της εναντίον του αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από μήνυση.
Την αναφορά υπέβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ανίκανος και πολιτικά επικίνδυνος, εκτός πολιτικού ελέγχου και σαφώς ανερμάτιστος Πάνος Καμμένος που κατά πληροφορίες με πεισματική και ακατανόητη εμμονή, επέβαλε παράνομες και αδικαιολόγητες πράξεις, για τις οποίες ήδη έχει επιληφθεί η Νομική Υπηρεσία της εταιρείας μας.
Η μήνυση υπεβλήθη πάλι στο καταφύγιο των πολιτικών λακέδων. Στην Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος. Επειδή ο …θείος του υπουργού «στρατάρχη» με τις πουλάδες τον ενέπλεξε σε ανοικτή επιστολή προς την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ , με «τη Μαφία και τον υπόκοσμο, με τους Καλογρίτσες και με πρόσωπα του οργανωμενου εγκλήματος.
Αυτή είναι η Δημοκρατία τους, να την χαιρόμαστε.
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου επίσης, συνελήφθη και ο αδερφός τη μητέρας του Πάνου Καμμένου. Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος με προσδιορισμένη δικάσιμο.
Η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο με σταλινικές πρακτικές! Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για εικόνες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες, χωρίς δημοκρατία και νόμους. Αστυνομικοί, με εισαγγελέα και κλειδαρά σπάζουν την πόρτα της εφημερίδος και ψάχνουν για τους επικίνδυνους για τη δημοκρατία δημοσιογράφους, σε πλάνα ΝΤΡΟΠΗΣ.
eisboli makeleio 1
eisboli makeleio 2
eisboli makeleio 3
eisboli makeleio 4
eisboli makeleio
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει τη δημοσιογραφική υποχρέωση να δείξει την ωμή αλήθεια στον κόσμο.
Τα σχόλια είναι πια δικά σας. Οι τύποι που κυβερνούν, ξέφυγαν και έγιναν δημόσιος κίνδυνος ανωμαλίας τόσο σε πολιτειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...