Translate

Η FEMA ετοιμάζει τη κοινή γνώμη γι' αυτό που έρχεται! vid

Αποτέλεσμα εικόνας για FEMA GIF

Η γνωστή και μη εξαιρετέα «FEMA» προειδοποιεί πως ενδέχεται να υπάρξει μαζική πολιτική αναταραχή στις ΗΠΑ μετά από πιθανή απότομη αύξηση των τιμών των τροφίμων, η οποία θα προκαλέσει απόλυτο χάος.

 Τα στρατόπεδα της FEMA υπάρχουν πλέον σε όλη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όπως έχει διαρρεύσει, έρχεται  παγκόσμια έλλειψη τροφίμων, ενώ  θα δούμε  τις  τιμές να εκτοξεύονται στα ύψη προκαλώντας μαζικά κύματα εξεγέρσεων και  προκαλώντας ακραίες πολιτικές αναταραχές.
ενεργό link
Όπως αναφέρουν δύο εκθέσεις του CNA Corporation η προμήθεια τροφίμων στον κόσμο αναμένεται να εξαντληθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Για παράδειγμα η έκθεση με τίτλο «Food Chain Reaction» αναφέρεται στο παιχνίδι  δημιουργίας των συνθηκών παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων.
Συγκεκριμένα υπάλληλοι από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ινδία, την Βραζιλία μελετούν τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες δύναται να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο.
Όλα αυτά φυσικά προκαλούνται τεχνηέντως, προκειμένου να προταθεί στα τρομοκρατημένα πλήθη «παγκόσμια λύση», δηλαδή η δικτατορία του Αντίχριστου.
Σημειώνεται πως η FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών) είναι ένας οργανισμός που έχει την εξουσία να αναλάβει την διακυβέρνηση των Η.Π.Α., παραβλέποντας τις εξουσίες του Προέδρου και το Σύνταγμα, σε περίπτωση ειδικών καταστάσεων.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com