Translate

[EKTAKTH EIΔΗΣΗ]Ομπάμα, Χίλαρυ και Τραμπ προς ΔΝΤ>Εγκαταλείψτε τους Ελληνες, θα τους σώσει ο Πούτιν!!...

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΓιατί οι Αμερικανοί ξηλώνουν τον Τσίπρα
Πανικόβλητος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανακάλυπτε ότι έχανε και τον προτολευταίο τελευταίο “σύμμαχο” (ο τελευταίος είναι οι Γάλλοι που τούς έχουμε δώσει -Ελλάδα και Κύπρος- ένα σκασμό δις για εξοπλιστικά) 
της ελληνικής κυβέρνησης, τον Αμερικανό ομόλογό του (που κατάντησε ο δυστυχής να έχει ομόλογο τον Ευκλείδη) Τζακ Λιου. Ο Τσακαλώτος θεωρεί ότι ο Σόιμπλε έπεισε τους Αμερικανούς να δώσουν μια κλωτσιά στην Ελλάδα γι΄αυτό και προσέβαλε τον Γερμανό αποκαλώντας τον πανούργο στο Bloomberg.
-Φύγετε τώρα από το ελληνικό πρόγραμμα. Εγκαταλείψτε τους Ελληνες!…
Αυτή είναι πλέον η γραμμή που δίνουν τα επιτελεία Ομπάμα, Χίλαρυ και Τράμπ στην Κριστίν Λαγκάρντ. Στην ίδια γραμμή φυσικά και η Γερμανία που συμμετέχει στο ΔΝΤ.
Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δύο πηγές που έχουν άμεση γνώση των σχετικών διαπραγματεύσεων. Το ΔΝΤ δεν θα ξαναβάλει λεφτά στην Ελλάδα και θα έχει έναν ρόλο συμβουλευτικό-της πλάκας. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ξεχάσει την όποια αναδιάρθρωση του χρέους.
Γιατί κατέληξαν οι Αμερικανοί σ΄αυτή την απόφαση; Απλά γιατί δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Επειδή είναι καχύποπτοι για τις στενές σχέσεις Τσίπρα-Παυλόπουλου-Καραμανλή με τους Ρώσους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του“Κουρδιστού Πορτοκαλιού” η Αμερικανική πλευρά έχει ενοχληθεί και από την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης που εμπλέκει τον πρώην υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη στις υποκλοπές του αεικίνητου Καραμανλή. Η αμερικανική πλευρά θεωρεί ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει περάσει-μέσω του Παυλόπουλου-στον έλεγχο του Πούτιν.
Vladimir_Putin_and_Prokopis_Pavlopoulos_(2016-01-15)_05
Και γιατί ανακαλύπτουν πως τα δάνεια του ταμείου καταλήγουν-μέσω τραπεζών- στα χέρια των νέων Ελλήνων καναλαρχών.
Η ελληνική οικονομία δεν σώζεται και η Ελλάδα είναι ένα βαθιά διεφθαρμένο κράτος…
Σ΄αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι ΗΠΑ.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com