Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ζητά τον έλεγχο όλων των drones NWO

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ζητά τον έλεγχο όλων των dronesΗ χρήση των κατασκοπευτικών και δολοφονικών drones εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο!

Οι αριθμοί τους αυξάνονται απειλητικά και σίγουρα  θα χρησιμοποιηθούν από το ως επιθετικά ή κατασκοπευτικά μέσα.
Γι αυτό οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο.
Σε αυτή την κατεύθυνση η περιβόητη DARPA της Νέας Τάξης και του αμερικανικού Πενταγώνου ξεκίνησε το πρόγραμμα Aerial Dragnet, με σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογιών οι οποίες θα επιτρέπουν την συνεχή παρακολούθηση του συνόλου των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAS- unmanned aerial systems) σε μια αστική περιοχή, σε ύψος κάτω των 1.000 ποδών (300 μέτρων) σε μια μεγάλη πόλη.
Έμφαση, όπως μεταδίδεται, δίνεται έμφαση στην προστασία στρατιωτικών δυνάμεων που επιχειρούν μέσα σε αστικά περιβάλλοντα, ωστόσο ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και για σκοπούς πολιτικής προστασίας, δηλαδή ελέγχου των πολιτών με αφορμή «τρομοκρατικά χτυπήματα», όπως αυτά που οργανώθηκαν χθες στις ΗΠΑ από την Νέα Τάξη, η οποία ελέγχει τα ηγετικά στελέχη των ισλαμιστών.
Τα drones από τα χέρια των πολιτών θα περάσουν στον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας εξουσίας.
 Εκατομμύρια drones θα καλύψουν τους ουρανούς 
Εκατομμύρια drones θα καλύψουν τους ουρανούς

Εκατομμύρια drones θα καλύψουν τους ουρανούς

Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2016 16:12Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης κατά των ανθρώπων


Υπάρχουν αναπτύσσονται και δοκιμάζονται πλέον κάθε είδους ρομπότ-drones! Από ρομπότ επιτήρησης και παρακολούθησης, μέχρι ρομπότ οπλισμένα με πολυβόλα.
Από γιγάντια Global Hawk μέχρι μικροσκοπικά σαν μύγες.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο παραγγέλνει αυτά τα μηχανήματα πιο γρήγορα από ότι οι εταιρείες θα μπορούσαν να παράγουν.
Το 2000 το Πεντάγωνο είχε λιγότερα από 50 drones, ενώ δέκα χρόνια αργότερα, είχε περίπου 7.500!
Τα drones, η παγκόσμια χούντα, αφού τα κρατά στην μόδα θα έρθει η ώρα που θα τα στρέψει εναντίον των ανθρώπων.
Η γρήγορα αναπτυσσόμενη βιομηχανία των drones έχει αποκτήσει χιλιάδες πελάτες, κυρίως πολυεθνικές εταιρείες σε διάφορους τομείς της οικονομίας.
Όπως αναφέρει έρευνα του BI Intelligence, την οποία επικαλείται ο Business Insider, πολλές εταιρείες έχουν ήδη εξουσιοδοτηθεί να πετούν μικρά drones κάτω από την «ομπρέλα» ενός αμερικανικού κυβερνητικού προγράμματος «απαλλαγής».
                       
Σύμφωνα με την έρευνα, η αποστολή drones με νέες τεχνολογίες σε εταιρείες και καταναλωτές στον αγροτικό, ενεργειακό και μεταλλευτικό τομέα θα έχει τετραπλασιαστεί τα επόμενα πέντε χρόνια, ειδικά σε ΗΠΑ και ΕΕ.
Βέβαια, όπως τονίζει ο Business Insider, ο στρατιωτικός τομέας θα εξακολουθεί να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό drones, με πολλές χώρες να ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν.
Εκατομμύρια drones καλύψουν τους ουρανούς και σε περίπτωση που εγκαθιδρυθεί παγκόσμια κυβέρνηση, όλα αυτά θα περάσουν στον έλεγχο του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα τα στρέψει εναντίον των αντιφρονούντων πολιτών για παρακολούθηση, συνετισμό και καταστολή.
Δείτε στον πίνακα τους υπολογισμούς σε σχέση με τον αριθμό των drones τα επόμενα χρόνια.

liakonews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι