Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Μετατρέψτε με το Chrome οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε εφαρμογή

 browser ChromeΤο γνωρίζετε ότι με τον browser Chrome μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε μία web εφαρμογή, που μπορείτε να τη τρέχετε από την γραμμή εργασιών; Αν όχι, δείτε πως.
Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στο Chrome που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εφαρμογές όπου θα σας πηγαίνουν κατευθείαν σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνοντάς σας ταχύτερη πρόσβαση προς αυτήν και χωρίς να χρειάζεται ανοίξετε κάποιο παράθυρο του browser. Είναι μία καταπληκτική δυνατότητα, ιδανική για εκείνα τα site που θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση!
Για να δημιουργήστε την εφαρμογή αυτή κάντε τα παρακάτω βήματα:
1. Ανοίξτε το Chrοme σας και πλοηγηθείτε στη ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει (ελπίζουμε να είναι η δική μας). Μόλις η σελίδα φορτωθεί κάντε κλικ στις τρεις κατακόρυφες τελίτσες ή μπάρες που βρίσκονται πάνω δεξιά στο παράθυρο του Chrοme.
chr1 chrome
2. Θα ανοίξει το μενού του Browser. Εκεί πηγαίνετε στο «Περισσότερα Εργαλεία» > «Προσθήκη στην επιφάνεια εργασίας».
chr2 chrome
3. Στο παράθυρο διαλόγου που θα ανοίξει συμπληρώστε το όνομα της εφαρμογής και κάντε κλικ στην επιλογή «Άνοιγμα σε παράθυρο». Στο τέλος κάντε κλικ στο πλήκτρο «Προσθήκη»
chr3 chrome
4. Στην επιφάνεια εργασίας σας θα δείτε ένα νέο εικονίδιο με την φωτογραφία της ιστοσελίδας. Κάντε drag and drop από την επιφάνεια σας στην γραμμή εργασιών σας.
chr5 chrome
Αυτό ήταν. Τώρα κάθε φορά που θα κάνετε κλικ επάνω του θα ανοίγει ένα web παράθυρο με την ιστοσελίδα της αρεσκεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...