Translate

Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε μας για να μην ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή

Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε μας για να μην ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή
Υλοποίηση της βοήθειας που υποσχέθηκαν να του δώσουν όταν τον έβαζαν στο… τσεπάκι τους (στο θέμα του χρέους…), ζήτησε ο mister Tsipras από τα «Μεγάλα Αφεντικά». Τονίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι αν δεν συμβεί αυτό θα υπάρξει θεαματική άνοδος της
Χρυσής Αυγής, σε βαθμό που να διεκδικεί την εξουσία – όπως γίνεται με εθνικιστικά κινήματα άλλων χωρών της Ευρώπης:
«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τη δύσκολη συμφωνία και το ίδιο περιμένουμε να τηρήσουν τη συμφωνία και οι δανειστές… Οι εταίροι μας στην Ευρώπη έχουν αντιμετωπίσει τις κρίσεις, την οικονομική και προσφυγική, με καθυστέρηση και αμηχανία. Και τις επιπτώσεις της καθυστέρησης τις βιώνει σήμερα η Ευρώπη, με την άνοδο ακραίων δυνάμεων,  που απειλούν πολλές χώρες με αντιευρωπαϊκή κατεύθυνση. Άρα τώρα είναι η κρίσιμη ώρα, γιατί η λύση έχει να κάνει και με την Ευρώπη, η διαρκής μετάθεση οδηγεί σε αποτυχίες, αλλά και τραγωδίες ολόκληρη την Ευρώπη».
Αχ Τσιπράκο μου, πάλι… αυταπάτες έχεις. Μα αν χαρίζανε δάνεια και χρέη οι διεθνείς τοκογλύφοι, τι τοκογλύφοι θα ήταν; Μην ελπίζεις, λοιπόν. Ούτε στην χείρα βοηθείας, ούτε στην μη άνοδο των «ακραίων δυνάμεων». Θα το πιεις το πικρό ποτήρι μέχρι το τέρμα!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com