Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Βοηθείστε την Στέγη Αστέγων στον Ελαιώνα ... εκεί που θέλουν να φτιάξουν ΤΖΑΜΙ οι κυβερνητικοί

Image result for Στέγη Αστέγων στον ΕλαιώναΒοηθείστε την Στέγη Αστέγων στον Ελαιώνα

Εδώ και 3 μήνες, από τις 13 Ιουλίου 2016, ένα τσούρμο εφέδρων πολιτών - οπλιτών, με πρωτεργάτες τους κ. Ιωάννη Ιωαννίδη και Ευγένιον Χριστοδούλου, μέλη της ομάδος «ΟΔΕΥΩ», διαμένουν σε έναν τεράστιο χώρο 16 στρεμμάτων με πολλά κτήρια, στην Ιερά Οδό 114, που παρεχωρήθη από το Πολεμικό Ναυτικό
στο Δημόσιο δια να κτιστεί το Τζαμί στο Ελαιώνα.
Έχοντες ως έρεισμα έναν νόμο του 2002, βάσει του οποίου αν υπάρχει εγκαταλελειμμένο κτήριο ή έκταση του Δημοσίου και το καταλάβουν άστεγοι, δεν μπορεί η Πολιτεία να τους εκδιώξει, πέτυχαν,
1ον: την στέγαση και σίτιση αστέγων αναξιοπαθούντων Ελλήνων και 
   2οντην διακοπή των εργασιών για το κτίσιμο του τεμένους.

Το κυριότερο όμως είναι η σθεναρά αντίσταση κατά του κατεστημένου της νέας τάξεως πραγμάτων και μάλιστα έχοντας την δικαιοσύνη με το μέρος μας. Το κτύπημα τους τα μέσα, με τους νόμους που ψήφισαν οι ίδιοι. 
    Υπάρχουν όμως δυνάμεις που όλη αυτήν την προσπάθεια την πολεμούν, είτε άμεσα, είτε έμμεσα. 
Επειδή λοιπόν η ομάδα πρωτοβουλίας είναι ολιγομελής λίγοι, - πολλοί κάνουν καθημερινή νυκτερινή βάρδια, κλέβοντας πολύτιμες ώρες από την οικογένειά και την εργασία τους κάνουν θερμή παράκληση για την οποιανδήποτε βοήθεια, ιδίως για την φυσική παρουσία, όποτε και όσο μπορούν σε συναγωνιστές και συναγωνίστριες. 
  Απευθύνονται ειδικότερα στους εφέδρους των ειδικών δυνάμεων, τους απανταχού πεζοναύτες, καταδρομείς, αλεξιπτωτιστές, βατραχανθρώπους. 

ΔΕΛΤΙΟ11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...