Translate

Οι Ελληνες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και βλέπουν Φαίη

-ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΠΡΟ
Διαφωνώ κάθετα με την Αλεξάνδρα Τσόλκα που ενίοτε (δηλαδή πολύ συχνά) ασκεί δηλητηριώδη κριτική στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η τηλεθέαση της Φαίης (παρά την απουσία του Γιώργου) σε συνδυασμό με τους φορολογούμενους οι οποίοι έσπευσαν να πληρώσουν τον ENΦΙΑ με την ψυχολογία του σκύλου του Παυλώφ αποδεικνύει
περίτρανα ότι η χώρα κατοικείται από ηλιθίους (πίνω μπάφους και παίζω προ), οι οποίοι έχουν την τύχη που τους αξίζει.Οχι τόσο επειδή παρακολούθησαν την Φαίη αλλά επειδή έσπευσαν με πρωτοφανή πειθαρχία να πληρώσουν εφάπαξ τον ΕΝΦΙΑ.Κι αυτό επειδή οι τράπεζες τούς έδωσαν την δυνατότητα να τον πληρώσουν με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών όπως σωστά παρατηρεί ο Γιώργος Παππούς στο iefimerida:Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθούν και να «μετρηθούν» λίαν συντόμως, ο μεγάλος όγκος πληρωμών του ΕΝΦΙΑ αλλά και του φόρου εισοδήματος έγινε μέσω πιστωτικών καρτών. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι το υπουργείο Οικονομικών εισέπραξε εφάπαξ το φόρο ενώ οι φορολογούμενοι κλώτσησαν το τενεκεδάκι- κατά την βρετανική έκφραση που χρησιμοποιεί συχνά πυκνά και ο Ε. Τσακαλώτος- ως και 12 μήνες παρακάτω, χρωστώντας πλέον στις τράπεζες.
Αφού λοιπόν οι οξυδερκείς φορολογούμενοι πλήρωσαν με τις πιστωτικές κάρτες των τραπεζών οι οποίες εκτελούσαν εντολές του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε στην συνέχεια ο Τσακαλώτος και δήλωσε ότι οι Τράπεζες θα χρειαστούν νέα ανακεφαλαιοποίηση οπότε θα γίνει κούρεμα καταθέσεων των οξυδερκών φορολογουμένων. Οπως και νάχει οι πολίτες έκαναν πως πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ και στην συνέχεια κάθησαν οικογενειακώς να παρακολουθήσουν το Πρωινό της Φαίη μια και δεν είχαν τίποτε καλύτερο να κάνουν στην άθλια ζωή τους.
Στην εκπομπή της Φαίη δεν συμμετέχει πλέον ο Γιώργος Λιάγκας που είναι γάτα με πέταλα και θέλει να χτίσει προφίλ πολιτικού ώστε να κατέβει αρχικά σαν δήμαρχος Βάρης-Κορωπίου-Δικηγορικών-Πηγαδακίων και στην συνέχεια να γίνει πρωθυπουργός.
Ο πρωθυπουργός Λιάγκας θα είναι σαφώς μια εφυέστερη επιλογή των οξυδερκών ψηφοφόρων αν σκεφτείς ότι ο Ελληνας ψηφοφόρος-φορολογούμενος έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα και έστειλε στη Βουλή τον Λεβέντη, τον Μιχαλολιάκο και τις έξοχες ντιζέζ Θεοδώρα Τζάκρη και Ολγα Γεροβασίλη. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Κώστας Φραγκολιάς (μαζί θα το κάνουν το κόμμα) είναι βαθιά πνευματώδεις άνθρωποι μπροστά στα παραδείγματα που προαναφέραμε.
Στο μεταξύ προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι αιφνιδίως από τα κανάλια Alpha και Star εξαφανίστηκαν τα εμβληματικά ρεπορτάζ κατά της κυβέρνησης και του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και στη θέση τους εμφανίστηκανδιαφημίσεις τις AVIN υποννοώντας την επιλογή των Βαρδινογιάννηδων να πάψουν να ασχολούνται με τα (τηλεοπτικά) πουρνάρια και να ασχοληθούν με τα πετρέλαια αφήνοντας τον Σαββίδη να χάσει μισό δις ευρώ στο κανάλι ώστε να ωριμάσει επιχειρηματικά.
Ο Σαββίδης μπήκε για πλάκα στο κόλπο και τώρα θα αναγκασθεί να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη πληρώνοντας μόνο για την πρώτη δόση όσα λεφτά θα έδινε στους 2.500 εργαζομένους του στην Ουκρανία για τα επόμενα 10 χρόνια. Ο Σαββίδης δεν μπορεί να καταλάβει που έμπλεξε. Οταν το συνειδητοποήσει θα εγκαταλείψει τρέχοντας την Ελλάδα για το πουθενά-καθότι και ο Πούτιν μάς πληροφορούν ότι δεν θέλει να τον βλέπει ζωγραφιστό.
Πιο κερδισμένοι απ΄όλους θα είναι ο Τσίπρας, ο Λιάγκας και ο Φραγκολιάς. Κυρίως ο Τσίπρας που κατάφερε να εμφανίσει έσοδα απειλώντας τους τραπεζίτες να εκδώσουν πιστωτικές κάρτες στους φορολογούμενους με αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να κλωτσήσουν το κουτάκι της κονσέρβας στο μέλλον.
Σε κάτι τέτοια οι Ελληνες είναι μανούλες και με την πάροδο του χρόνου ο Τσίπρας ελπίζειότι θα σκάσει και η ιστορία με την σύζυγο του δεξιού που την πιάσαν για φοροδιαφυγή οι αμερικανικές αρχές ώστε να περάσει στην αντεπίθεση.
Ο Καμμένος πιστεύει ότι ο Τσίπρας έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και πως τον πάει η τύχη που είναι γυναίκα και βοηθάει τους τολμηρούς. Εμείς πιστεύουμε πως ο Τσίπρας έχει από κάτω ηλίθιους πολίτες οι οποίοι συμμετείχαν επάξια στην χρεοκοπία με τις επιλογές τους.
Επειδή όμως το άρθρο ξεκίνησε από την σκληρή κριτική της Τσόλκα στο ζεύγοςΚέννεντυ-Σκορδά εμείς παίρνουμε το μέρος τους και ναι, πιστεύουμε ότι και ο Γιώργος με την Φαίη μπορούν να κυβερνήσουν την χώρα από την στιγμή που κυβερνά ο Τσίπρας και είναι αρχηγοί κόμματος η Φώφη, ο Λεβέντης, ο Μιχαλολιάκος και ο Πιτιφρής.
Η Ελλάδα είναι ένα κράτος ηλιθίων φορολουγουμένων-ψηφοφόρων γι΄αυτό εδώ όλα μπορούν να συμβούν. Οσο αφορά την τηλεθέαση της Φαίης τής αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το κορίτσι φέρνει τηλεθέαση και με την βοήθεια του Τάσου Μιχαλάκη θα καταφέρει ο Μίνωας να ρεφάρει τα 75.000.000 εκατ. ζημιά που του προξένησε ο γιος του παρέα με τον Λιαρέλη εκείνη την νύχτα-βατερλώ για την οικογένεια του ΑΝΤ1.
Και τώρα τα νούμερα (όλοι εσείς) της Φαίης:
Στο γενικό σύνολο το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 39,9%, αφήνοντας πολύ πίσω το “Έτοιμο το πρωινό” του Epsilon, που έμεινε μόλις στο 5,8%.
Όσον αφορά, τώρα, το νεανικό κοινό 15-44 εκεί η Φαίη Σκορδά συγκέντρωσε 36,6%, φτάνοντας μέχρι και το 40% μεταξύ 11.00 και 11.30, ενώ το δίδυμο Καραβάτου- Κατσούλη έκανε μόλις 5,4%, συγκεντρώνοντας το υψηλότερο ποσοστό στο τέλος της εκπομπής με 6,5%.
killbill

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com