Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Η εξέγερση των λαθρομουσουλμάνων είναι θέμα χρόνου!

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρο εξεγερση ελλαδαΟι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι της Νέας Τάξης εξεγείρονται σταδιακά με πρώτο θύμα την Ελλάδα.Έρμαιο των ορέξεων των ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΩΝ"λαθροπροσφύγων" αναμένεται να βρεθούν σε σύντομο από τώρα χρονικό διάστημα, γεγονός που κάποιος πολύ εύκολα θα μπορέσει να διακρίνει αν παρακολουθεί την καθημερινότητά τους.

Το περιστατικό με το λιντσάρισμα του οδηγού που παρέσυρε δύο λαθρομετανάστες αλλά και των ανθρώπων του ΕΚΑΒ από τους λαθρομετανάστες και τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά είναι μόνο η αρχή. Βλέπετε λοιπόν πως από ένα τόσο ασήμαντο γεγονός μπορεί να προκληθεί έκρηξη που θα συμπαρασύρει ολόκληρες κοινωνίες. 
Σας καλούμε μόνο να θυμηθείτε τα πρόσφατα γεγονότα στη Λέσβο και τη Χίο, όπου από ψευδές και προβοκατόρικες πληροφορίες, οι...''φιλήσυχοι'' λαθρομετανάστες κόντεψαν να κάψουν ολόκληρα τα νησιά. 
Τι θα γίνει στην περίπτωση όπου σταλεί ένα απλό SMS ή οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες συλλογικά καταλάβουν πως η Νέα Τάξη τους θέλει φυλακισμένους στη μίζερη Ελλάδα; Δεν θέλει και πολύ φαντασία, αλλά περισσότερο ετοιμότητα. Γεγονότα όπως οδομαχίες μέσα σε πόλεις είναι δυστυχώς η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.
Ετοιμαστείτε για το χειρότερο σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...