Translate

ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΓΚΑΛΟ, ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ!

unnamed
  • Μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο και ο βουλευτής κ πρώην Υπουργός Ενέργειας ΠΑΣΟΚ Μανιάτης και μετά από λίγο ο βουλευτής ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου
  • Επίσης υπάρχουν οχήματα με πινακίδες (4) CC προξενικό σώμα από άλλες χώρες, δεν έχουμε εικόνα ακόμη ακριβώς από ποιες, καθώς και παρουσία επικεφαλής της ΕΛΑΣ με βαθμό ταξιάρχου. Είναι και ο Αστυνομικός Διευθυντής.
Ενημέρωση 16.20 
Εδώ και δυο ώρες σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες,  στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στη Θεσσαλονίκη  βρίσκονται και συνομιλούν ένας πρόξενος των Αμερικανών , μαζί με τους Θεόδωρο Πάγκαλο, Bαγγέλη Βενιζέλο, Βασίλη Λεβέντη,  Άδωνι Γεωργιάδη και λοιπά στελέχη από τα παραπάνω κόμματα (Ένωση Κεντρώων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)
pagkalos-adonis-leventis (1)
Τι δουλειά έχει ο Πάγκαλος και οι άλλοι να συνομιλούν με πρόξενο των ΗΠΑ; Μήπως πάμε για καμιά κυβέρνηση συνεργασίας; Το μόνο σιγουρο είναι ότι μυρίζει πολιτική βρωμοδουλειά. Ετοιμάζουν να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με οικουμενική;  Ο πρόξενος όμως τι  ρόλο παίζει; Πήγανε μήπως να πάρουνε το χρίσμα; Ο Λεβέντης είναι παγκοίνως γνωστό ότι θέλει να συγκυβερνήσει και ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος κάνουν τις προξενήτρες.
Πάμε για κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων; 
MAKELEIO 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com