Translate

Ή οι στρατηγοί θα ¨παύσουν ¨ τον Πούτιν ή ο Πούτιν θα αλλάξει τους στρατηγούς ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣΗ πρόσφατη θρασύτητα του Ερντογάν σε σχέση με τα νησιά του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ-ΑΙΓΑΙΟΥ μας πόση σχέση έχει με την χαλαρότητα που δείχνουν οι ρώσοι κυβερνητικοί απέναντι του;  Χαλαρότητα στις δηλώσεις για αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης.  Χαλαρότητα στις πρόσφατες βίαιες δράσεις των τούρκων στην Συρία –Ιράκ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Χαλαρότητα στην βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
Φαίνεται ότι οι ρώσοι στρατηγοί δεν δίνουν άλλα ελαφρυντικά στον πρόεδρο Πούτιν για την πρόσφατη σύναψη σχέσεων με τον σουλτάνο της υπό σύσταση νεοθωμανικής τουρκίας και χορηγό των σφαγέων τζιχαντιστών της Συρίας-Ιράκ.
Οι ρώσοι στρατηγοί φαίνεται να αφουγκράζονται την κοινή γνώμη που διάκειται εχθρικά στους νεοθωμανικούς πειραματισμούς έστω και αν αυτή στις πρόσφατες εκλογές τοποθετήθηκε υπέρ του κομματικού σχηματισμού του κ. Πούτιν. ¨ Τουρκία. Μεγάλη δημοσκόπηση ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, αναδεικνύει το μίσος των Ρώσων κατά της Τουρκίας, μετά την συγνώμη Ερντογάν!!!
Με μια δημοσκόπηση σε μεγάλο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, η ρωσική κοινή γνώμη στέκεται απόλυτα εχθρικά κατά της Τουρκίας, ακόμα και μετά την υποτιθέμενη »συγνώμη» Ερντογάν. Σε ερώτηση ποια είναι η άποψη σας για την Τουρκία μετά την »συγνώμη» Ερντογάν σε ποσοστό
81,5% λένε πως η άποψη τους για την Τουρκία είναι αρνητική όπως και πριν και πρόκειται να αλλάξει!!!
Το αντιτουρκικό μίσος στην ρωσική κοινωνία είναι βαθιά ριζωμένο και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και για κανέναν λόγο. ¨ Date: Ιουλίου 1, 2016Author: Dioptra-News
Aπο της 13 Ιανουαρίου του 2016  αρθρογραφούμε με τον τίτλο « Μεγάλες ανατροπές μέσα στην Ρωσία;»
Και επισημαίνουμε ότι μέσα στην Ρωσία συμβαίνουν συγκλονιστικά πράγματα που προς το παρόν τα σκεπάζει η σλαβική μυστικοπάθεια και όταν θα σκάσουν θα μιλάμε για μεγάλες ανατροπές.
Και έσκασαν ήδη από το καλοκαίρι
12 Αυγούστου 2016
Παραιτείται ο Sergei Ivanov τρία 24ωρα μετά αφού μεσολάβησε η επίσκεψη του Ερντογάν στις 9 Αυγούστου και έλαβε γνώση φυσικά των παρασκηνιακών συμφωνιών Ρωσίας- Τουρκίας .
¨Ο Πούτιν απομάκρυνε τον πανίσχυρο επιτελάρχη του Κρεμλίνου
Ο πρόεδρος Πούτιν ανέφερε πως ο ίδιος ο Ιβάνοφ του ζήτησε την αλλαγή πόστου | Alexei Druzhinin/Sputnik, Kremlin Pool¨ 12.08.2016, 14:07 Συντάκτης: efsyn.gr
28 Οκτωβρίου 2016
Russian General Staff asks Putin for permission to continue strikes at militants in Aleppo Russian Politics & Diplomacy http://tass.com/
«Ρώσοι στρατιωτικοί ζητούν από τον αρχηγό του κράτους και ανώτατο διοικητή των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, να διατάξει την επανέναρξη των αεροπορικών βομβαρδισμών κατά των τρομοκρατών στο ανατολικό Χαλέπι, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του κεντρικού τμήματος επιχειρήσεων του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Σεργκέι Ρουντσκόι, σύμφωνα με το TASS.»
ΚΑΙ ο Πούτιν αρνήθηκε
«Πριν όμως καλά καλά «στεγνώσει» το «μελάνι» από την ανακοίνωση των στρατιωτικών το Κρεμλίνο έσπευσε να απαντήσει αρνητικά στο αίτημά τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Ο πρόεδρος Β.΄Πούτιν απέρριψε το αίτημα του γενικού Επιτελείου των ρωσικών δυνάμεων για την επανέναρξη των αεροπορικών επιθέσεων στο Ανατολικό Χαλέπι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
Το γεγονός της άρνησης του Ρώσου προέδρου για την επανέναρξη των βομβαρδισμών σύμφωνα με αναλυτές έγκειται σε δύο λόγους:
Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Β.Πούτιν θεωρεί –την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία- την συμμαχία με την Τουρκία ουσιαστικής σημασίας και ο δεύτερος για να μην δώσει λαβή στην Ουάσιγκτον και την Χ.Κλίντον να κατηγορήσουν τη Ρωσία για «σφαγές αμάχων» φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία Ν.Τραμπ» http://www.pronews.gr/portal 28 Οκτωβρίου 2016
Τι έρχεται άραγε στην Ρωσία του δημοφιλούς κ. Πούτιν;
Από την Οδησσό της Ουκρανίας ο Άγιος Γέροντας Ιωνάς τα είπε όλα … για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν στις μέρες μας και προσδιορίζει ότι στην Ρωσία θα ανέβει Τσάρος δηλ. κάποιος που θα φοράει στρατιωτική στολή και όχι κουστουμάκια.
2007- Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού είπε :
¨ Και είπε ότι αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία¨.
Ο Πούτιν τότε είχε κυβερνητική θέση.
Για ποιον άραγε μιλούσε ο χαρισματικός αυτός Γέροντας( φώτο) που προέβλεψε τα γεγονότα της Ουκρανίας;
thumbnail_%cf%86%cf%8e%cf%84%ce%bf-2
ΦΩΤΟ ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού.
Ας δούμε τα λεγόμενα του πιο αναλυτικά σύμφωνα με τις πηγές:
¨ Ως μια παρηγοριά αλλά και ως προειδοποίηση έχουμε τις προφητείες του γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012). \
Το 2007 είπε:
«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας… Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα …αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω. »
Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία προέβλεψε ότι
« αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντας της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία».
Αναφορικά με το δολάριο είπε :
« o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνού χαρτιού¨».
Και είπε ότι :
«αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία» (events.orthodoxengland 2/1/15) ΠΗΓΗ http://dimpenews.com/
Τα πιο συγκλονιστικά από τα λεγόμενα του είναι τα παρακάτω σύμφωνα με τις πηγές.
Επίσης ο Γέροντας Ιωνάς είχε πει:
«Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου.
Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος.
Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτο αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης». https://simeiakairwn.wordpress.com/ Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016
Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού κοιμήθηκε το 2012.
Τον επόμενο χρόνο μετά την κοίμηση του και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ξεκινούν ταραχές και συγκρούσεις στην πλατεία Μαιντάν στο Κίεβο που κατέληξαν στην ανατροπή του τότε προέδρου της Ουκρανίας.( newsontime.gr – Ουκρανία : Βίαια επεισόδια στο Κίεβο Published on Nov 30, 2013)
Στα επόμενα δυο χρόνια 2014-2015 το Ουκρανικό δράμα μεταφέρεται στην αποτρόπαια σφαγή της Οδησσού και στο ανατολικό μέτωπο με πολλά αθώα θύματα και ορφανά πολέμου.
Και απομένει στις ημέρες μας δηλ. το 2016 , μετά από τα δύο αυτά προηγούμενα χρόνια αν επαληθευθεί ο Γέροντας Ιωνάς.
Αυτές τις ώρες ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα
Σαν να πήρε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το κατσαβίδι και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα γεγονότα πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν. Η πρόσφατη θρασύτητα του Ερντογάν σε σχέση με τα νησιά του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ-ΑΙΓΑΙΟΥ μας πόση σχέση έχει με την χαλαρότητα που δείχνουν οι ρώσοι κυβερνητικοί απέναντι του;
Χαλαρότητα στις δηλώσεις για αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης.
Χαλαρότητα στις πρόσφατες βίαιες δράσεις των τούρκων στην Συρία –Ιράκ.Χαλαρότητα στην βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
Γίνετε πλέον έκδηλο ότι αν μη γένοιτο μας εμπλέξουν οι τούρκοι σε πολεμικές περιπέτειες στο ΑΙΓΑΙΟ ο κ. Πούτιν δεν θα κουνήσει το δακτυλάκι του τα πρώτα 24 ωρα…Θα τα κουνήσουν όμως τα επόμενα 24 ωρα οι ρώσοι στρατηγοί διότι η λυκοφιλία τους-συμμαχία με την τουρκία θα σκάσει παταγωδώς
Τελικά η αλήθεια του ΚΥΡΙΟΥ μένει εις τους αιώνες και ισχύει μεγαλοπρεπώς το«Μή πεποίθατε ἐπ’ ἄρχοντας ἐπί υἱούς ἀνθρώπων, οἶς οὐκ ἐστι σωτηρία». (Ψάλμ. ΡΜΕ΄ 3).Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com