Translate

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εκατοντάδες Έλληνες στον Βοτανικό ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας - Πρώτες εικόνες ... ΤΑ ''ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ'' ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!

Παρά την αστυνομοκρατία εκατοντάδες κάτοικοι του Βοτανικού και των γύρω περιοχών διατρανώνουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εκατοντάδες Έλληνες στον Βοτανικό ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας - Πρώτες εικόνες


 Παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και ανθελληνικού παρακράτους, οι οποίοι επεχείρησαν να παρεμποδίσουν την συγκέντρωση των κατοίκων του Βοτανικού κλείνοντας τον σταθμό μετρό του Ελαιώνα, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται κανονικά στην είσοδο του σχεδιαζόμενου τεμένους (ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114).
Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι: Ποτέ και πουθενά τζαμί στην Αθήνα!

Σχόλια

  1. Δείτε το βάσει συντάγματος απειλητικό κατά ζωής εκπαιδευτικών που προπαγανδίζουν υπέρ του λαθρομεταναστευτικού και που το υποθάλπτουν, κοινοποιήστε και καταθέστε το στα σχολεία της περιοχής σας ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΤΙ ΑΠΟΡΊΕς ΠΕΊΤΕΜΟΥ.
    Προς διεύθυνση Παιδικών Σταθμών, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου (..................................)
    Τούτη η Αναφορά-Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων, όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών, κατά του λαθρομεταναστευτικού και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος (σχετικό 1) η οποία έχει από τις (...............) και με αρ. Πρωτ.(..............) κατατεθεί στην δικαιοσύνη και στο Δήμο (..............................) και έχει ήδη γίνει αποδεκτή από την Ελληνική δικαιοσύνη, αφορά άμεσα και όλους τους εκπαιδευτικούς.
    Παρακαλώ όπως την κοινοποιήσετε και ενημερώσετε όλους τους εκπαιδευτικούς υπαλλήλους σας και ειδικότερα όσους έχετε υπόνοιες ότι τούτη την περίοδο κατοχής της χώρας προπαγανδίζουν και ενεργούν υπέρ του λαθρομεταναστευτικού εφαρμόζοντας επίσης αντισυνταγματικές εγκυκλίους του υπό κατοχή υπουργείου παιδείας όπως κατάργηση προσευχής, έπαρσης της σημαίας και ένταξης λαθρομεταναστών στα σχολεία τα οποία διευθύνετε, συνεργούν σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και στην γενοκτονία των Ελλήνων.
    Ενημερώστε τους (όπως άλλωστε οφείλουν από το νόμο και το Σύνταγμα να γνωρίζουν), ότι απειλούνται άμεσα από το Άρθρο 120 του Συντάγματος με αυτοδικία, ακόμη και με εκτέλεση όσοι συνεργούν στη βίαιη κατάλυσή του έτσι όπως περιγράφεται αναλυτικά εντός τούτου του δικογράφου (σχετικό 1). Αυτά, μπορεί να τους τα επιβεβαιώσει η οποιαδήποτε εισαγγελία.
    Σας επισυνάπτω σχετικό 1
    Αναφορά-Δήλωση-Καταγγελία-Εφαρμογή του Άρθρου 120 υπόψιν όλων των Δημάρχων, όλων των υπευθύνων, όλων των πολιτών, κατά του λαθρομεταναστευτικού και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος
    Αιτείται αντίγραφο της παρούσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com