Translate

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ?

Ζουμε ον λαιν καταστασεις που φοβιζουν τους λαους του κοσμου.Πληρωμενα,η αποπροσανατολισμενα μεσα,σκορπιζουν οτι ηλιθιοτητα κατεβει στο κεφαλι των στρατευμενων πληροφοριακων μεσων και των δεξαμενων σκεψης(τα τουρανομογγολια σκεφτονται!το συντομο ανεκδοτο του αιωνα!)

Αναλυσεις επι αναλυσεων -εξαιρετικες πολλες απο αυτες,να το πουμε-γεμμιζουν το πληροφοριακο Ματριξ
Ποιος θα ειναι ο επομενος Προεδρος των ΗΠΑ?Η ψυχοπαθης,η ο Τρελλος,αλλα ωραιος τρελλος?
Θα γινει πραξικοπημα στις ΗΠΑ,η δεν θα γινει?
Θα νικησουν οι τζιχανωμαλοψυχοπαθεις της Μ.Ανατολης,για να γελασει το χειλακι των ετερων και εταιρων τζιχανωμαλοψυχοπαθων της δυσης η θα χασουν?
Θα επιτεθει ο τζιχανωμαλοψυχοπαθης σουλτανος στην Μοσουλη,η οχι?
Θα βαλει τα στρατα του να επιτεθουν στην Ελλαδα,η οχι?
Παγια τακτικη της τεως και συγχωρεμενης πια ΝΤΠ ηταν ο εκφοβισμος!!Το εχουν δηλωσει μεσα στην ηλιθιοτητα τους!!Ο φοβισμενος λαος,ειναι και ευκολα διαχειρησιμος!!
Στο μεταξυ οι <<οικονομικοι>> ταγοι της ανθρωποτητας,εχουν σιωπησει περιεργως!!!
Περασαμε εναν ολοκληρο αιωνα με τα <<οικονομικα>> παπαγαλακια να αναλυουν και ξανα αναλυουν τις νεοταξιτικες οικονομικες ομορφιες!
Λιγο ακομα αν κρατουσε αυτο,ο καθε πολιτης σε καθε κρατος,θα μπορουσε να παρει ευκολα ενα πτυχιο οικονομικων επιστημων!!!
Κοντεψαμε να γινουμε <<εξπερ>> στην χρηματιστικη!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΩΠΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?
Γιατι παραχωρησαν την <<δημοσιοτητα>> στο αιμα?
Με ολο αυτο το αιμα που χυνεται,τι προσπαθουν να καλυψουν και να αλλοιωσουν την εικονα του?Γιατι εχουν βγαλει τον σκασμο?
Τι προσπαθουν να κρυψουν που ειναι πραγματικα σημαντικο,γιατι θα οριστικοποιησει την αδυναμια των ορφανων της ΝΤΠ να ξανακυριαρχισουν στην αιματοβαμμενη ανθρωποτητα?
Γιατι αγωνιουν να ξεκινησουν,ειτε οι Αμερικανοφωνοι,ειτε οι Ευρωπαικοφωνοι τουρανομογγολοι ορφανοι της ΝΤΠ εναν παγκοσμιο πολεμο?
Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
Γιατι λυσσανε και οι δυο που δεν τα καταφερνουν?
Γιατι επιτιθενται ηλιθιως και εκτιθενται παγκοσμιως εναντιον της απο ολους αποδεκτη ως ειρηνοποιο και πολεμια της Τζιχανωμαλιας Ρωσσιας?
Ο λογος ,-οπως και καθε λογος ηλιθιων- ειναι απλος!!!
Ονομαζεται ΡΟΥΒΛΙ!!!
Εχουμε μιλησει για το ποιος ανοιξε τον λακκο του κυριου οικονομικου οπλου της Τζιχανωμαλωψυχοπαθους κυριαρχου της δυσης με το ονομα δολλαριο!
Λεγεται τραπεζα των B.R.I.C.S.

Η τραπεζα που με γοργους ρυθμους,ξερριζωνει το δολλαριο απο την διεθνη αγορα!Εχει επιτυχει μαλλιστα το γουον να παρει το βαπτισμα του παγκοσμιου συναλλακτικου νομισματος!!
Και οχι μονο!!

Με τρομο ,συγκεκαλλυμενο απο βουνα δηθεν περιεργειας,η δυση αναρρωτιοταν
γιατι η Κινα και η Ρωσσια αγοραζαν τα τελευταια χρονια μεγαλες ποσοτητες χρυσου!

Ειναι ο ιδιος τρομος που τους ταιζει,η απολυτη αδυναμια τους,να καταστρεψουν το Ευρω!
Ειπαμε οτι το ευρω αντεχει,γιατι δεν ειναι ολο ενα απλο νομισμα!
Ειναι και ολιγον και κατα πληροφοριες πολυ ΧΡΗΜΑ.Με αντικρυσμα!
Το δολλαριο,ειναι ενα φτερο στον ανεμο,χωρις να σερνει πισω του αξιες,που θα μπορουσαν να καλυψουν την αθροιστικη παγκοσμιως ονομαστικη του αξια,γιατι ειχε απειρες εκδοσεις εναντι υποθετικων αξιων!!!(βλεπε 2008 και παγκοσμια οικονομικη κριση των τραπεζων)!
Καταλαβαινουμε λοιπον γιατι το απαρνουνται σημερα ακομα και οι πατρωνες των εκδοσεων του,ενορχηστρωτες της απειρης σειρας εκδοσεων του κατεχοντες την FED (κεντρικη δηθεν τραπεζα των ΗΠΑ και εκδοτες του δολλαριου)Ροτσιλντς!!

Αρα το δολλαριο στην ουσια βυθιζεται στις βλακειες των διαχειριστων του.
Το γουον ομως ειναι ενα φρεσκο παγκοσμιο νομισμα,που ολοι γνωριζουν οτι επικαθεται και εμπεριεχει αξια εναντι χρυσου!!
Δηλαδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ!!
Το γουον και το Ευρω,ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΥΝ το δολλαριο!!
Ομως τελος του χρονου,ληγει και η συμβαση μεταξυ Ροτσιλντ και μπολσεβικων της πρωην Σοβιετικης Ενωσης,που επισης σαν δικοι τους ανθρωποι,παρα τους <<ψυχρους πολεμους>> και τα αλλα καραγκιοζιλικα ειχαν παραχωρισει το δικαιωμα εκδοσης του ρουβλιου στον Ροτσιλντ!!!
Καταλαβαινουμε πλεον οτι η εισοδος του ανεξαρτητου Ρουβλιου ως ημινομισμα και ημιχρημα με αξιες πισω του,θα σημανει και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ                                    Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
Θα εχουμε μια υπερδυναμη με αποδεδειγμενη στρατιωτικη ανωτερωτητα,με ενα συναλλακτικο αντικειμενο(ρουβλι} υπερπολλαπλασιας αξιας και ανταλλακτικης δυναμης απο αυτο της νεοταξιτικης συμμοριας!Ενα νομισματοχρημα,που θα το διαχειριζεται η ιδια η Ρωσσια!!
Τωρα ελπιζουμε πως καταλαβαμε προς τι η ολοφανερα παραλογη επιθεση και οι προσπαθειες για πιεση της Ρωσσιας!

Τωρα μπορουμε να δουμε ποσο καραγκιοζιλικια ειναι οι δηθεν προσπαθειες των αδυναμων ορφανων της ΝΤΠ, για παγκοσμιο πολεμο,που θα ηταν ομολογουμενως μια λυση για τον δυτικο τουρανομογγολικο ψυχανωμαλο κατεστημενο,να πνιξει στο αιμα τις ληστειες και τις αλητειες της!
Η λυσσα κατα της ανθρωποτητας,υπερεβει τα εσκαμμενα!
Τωρα ξερουμε τι προσπαθουν,και γιατι τουτος ο εμφυλιος σπαραγμος μεταξυ των ορφανων νεοταξιτων!
Το πειραμα της υπερεκδοσης δολλαριου,ηταν προταση και πραγματωση του Ροτσιλντ!Η εκδοση του υποτακτικου ευρω,ηταν συλληψη και δημιουργια Ροτσιλντ!
Η αποτυχια με το θεμα της συνεχισης των οικονομικων εκβιασμων μεσω νομισματος του Ρουβλιου και η διαφαινομενη επανενταξη του στο κρατος της Ρωσσιας,ηταν αποτυχια Ροτσιλντ!!
Δεν υπερθεματιζω Ροκφελλερ,καλο κουμασι και του λογου του!Απλα αναφερω τις αιτιες του ενδοζωικου εμφυλιου πολεμου!
Μια που δεν μπορουν να διεθνοποιησουν πια τις διαφορες τους και να επιλεξουν υπευθυνο καποιο τριτο παραγοντα,πλεον αλληλοτρογωνται για το ποιος φερει την μεγαλυτερη ευθυνη για το κακο που παθανε!
Μεχρι το τελος του χρονου,αρχες του δεκαεπτα,θα ζησουμε απιστευτους παραλογισμους και απειρου καλλους ηλιθιοτητες των δυτικων ψυχοπαθων δυναστων!!
Αυτο που τους εχει κανει τα νευρα τσαταλια,ειναι η <<μαγκιωρικη>> εγκρατεια του Πουτιν ,παρα την ολοφανερη δυνατοτητα του σε στρατιωτικο επιπεδο να τους τσακισει!
Δεν μπορουν να κανουν τιποτα πια τα παραλογα ορφανα,περα απο το να χυνουν αιμα αθωων ανθρωπων και να δημιουργουν μια πανανθρωπινη αποστροφη για την υπαρξη τους!!
Και δεν ξερω αν ξερουν οτι αυτο ειναι εναντιον τους!
Αγνωσται αι βουλαι των ηλιθιων!

Ιωαννα Βαφειαδου

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com