Translate

Η Τελική Λύση

Ηγέτες, λαός και θεσμοί έχουν αυτοεξευτελισθεί επιτυχώςΒρισκόμαστε στην τελική ευθεία του ολέθρου. Ο πρώτος σταθμός προς την αποτέφρωση της Κολομβίας των Βαλκανίων είναι η Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016.Η επoμένη των εκλογών στις ΗΠΑ θα είναι το χάραμα ενός νέου ταραγμένου κόσμου όποιος κι αν είναι ο νικητής. Στο τέλος
της μέρας ο πραγματικός νικητής θα μπορούσαν να είναι όσοι από τους πολίτες της Γης επιλεγούν  να μετοικήσουν στον πλανήτη ο οποίος με υπόδειξη της NASA είναι αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο εργοτάξιο. 
παγκοσμια υποδουλωσηΟλόκληρες πόλεις ετοιμάζονται στο έδαφος του συγκεκριμένου πλανήτη για να υποδεχθούν τους Εκλεκτούς από το ανθρώπινο γένος που θα διασωθούν από το πυρηνικό ολοκάυτωμα που βρίσκεται προ των πυλών.
                                                                        Aπό τον Ian Ford
Κανείς νόμος της Φύσης δεν μπορεί να στηρίξει ένα επιχείρημα το οποίο θα υπερασπίζεται την διάσωση της ελληνικής μολυσματικής φυλής. Κανείς Νόμος της Φύσης δεν μπορεί να πάει κόντρα στην σωστή διάγνωση για το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του που έχει κάνει ο Σόιμπλε. Τώρα πλέον οι διεθνείς συνθήκες ευνοούν όσο ποτέ το πολύ έξυπνο σχεδιό του που δεν είναι άλλο από την ολοσχερή καταστροφή του ελληνικού κράτους και τον διαμελισμό του-πριν ακόμη ολόκληρος ο πλανήτης παραδοθεί στο χάος.Πιέζουν λέει οι Αμερικανοί, ο Τζακ Λιου που σε 2-3 εβδομάδες δεν θα είναι υπουργός, τον Σόιμπλε να κάνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Δηλαδή να πληρώσουν οι φορολογούμενοι πολίτες των υπολοίπων χωρών της Ευρωπαικής Ενωσης τους 3.000 κηφήνες της ΕΡΤ, τα πεταμένα εκατομμύρια διαφημιστικών χορηγιών του KEEΛΠΝΟ, της χρεοκοπημένης ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, των δημοσίων Οργανισμών και πάει λέγοντας. Να πληρώσουν οι φορολογούμενοι πολίτες των υπολοίπων χωρών της Ε.Ε. τα θαλασσοδάνεια στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, και στους εγχώριους κρατικοδίαιτους θαλασσοδανεισμένους νταβατζήδες, να πληρώσουν οι φορολογούμενοι της Ε.Ε. το χυδαίο, διεφθαρμένο και σπάταλο ελληνικό κράτος και στην συνέχεια να ξηλωθεί το πουλόβερ της Ευρώπης μια και τα υπόλοιπα γουρούνια του Νότου θα ζητήσουν αντίστοιχη προνομιακή μεταχείριση.
kourdistoportocalicomwolfgang-schaeubleΟχι. Καθώς η Μέρκελ που όλα αυτά τα χρόνια υποδύθηκε την νταντά των κρατιστών Ελλήνων πρωθυπουργών βλέπει την πολιτική της καριέρα να τελειώνει άδοξα, ο Σόιμπλε δεν θα κάνει το λάθος, που ισοδυναμεί με το ξέσπασμα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, να χαρίσει λεφτά στο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος. Στο κάτω κάτω κανείς δεν πρόκειται-σε ένα μήνα από σήμερα-να πιέσει τον Σόιμπλε για κάτι τέτοιο. Ο Τραμπ σίγουρα δεν θα το κάνει και η Χίλαρυ με τα απανωτά εγκεφαλικά και το αλτσχάιμερ θα κάνει πως κυβερνά. Ο χρόνος δουλεύει για τον Σόιμπλε και για τους πραγματικά ισχυρούς. Η εξαπάτηση και το δούλεμα των Ελλήνων πρωθυπουργών που όλα αυτά τα χρόνια υποδύονται τους μεταρρυθμιστές έλαβε τέλος. Τέλος χρόνου επιτέλους και ολοταχώς προς τον όλεθρο που έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη μέσα από την ισοπέδωση της Κολομβίας των ΒαλκανίωνΑποτέλεσμα εικόνας για παγκοσμια υποδουλωση
Οπως γράφουμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, οι εντός της χώρας συνθήκες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ιδανικές μια και όλοι οι εγχώριοι πολιτικοί ηγέτες κατάφεραν μέσα σε λίγα 24ωρα να αυτοεξευτελιστούν. Το ίδιο πέτυχε και η δικαιοσύνη, οι θεσμοί και πάει λέγοντας. Δεν υπάρχει λοιπόν κανείς να αντισταθεί στο ολοκαύτωμα της Κολομβίας των Βαλκανίων. Ηγέτες, λαός και θεσμοί έχουν αυτοεξευτελισθεί αρκούντως ώστε κανείς εκεί έξω να μην τους λαμβάνει υπόψη του στα σοβαρά.
Αλλωστε η απόπειρα εξαπάτησης της παγκόσμιας κοινής γνώμης κρατάει 6 ολόκληρα χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια ώστε να μπορεί μια κυβέρνηση κρατιστών να εξαπατά τον πλανήτη. Γιατί άραγε η δόση έσπασε σε δυο υποδόσεις; Απλά για να υπάρξει πριόνισμα του χρόνου από μέρος των δανειστών και να φθάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην 8η Νοεμβρίου του 2016-ημέρα που ο πλανήτης θα αλλάξει μια για πάντα.
Λοιπόν, δεν υπάρχει η μαμά Μέρκελ να διασώσει τους κρατιστές Ελληνες αξιωματούχους. Δεν θα υπάρχει ο Τζακ Λιου και ο Ομπάμα να συνομιλεί ακόμη και με τον Βαρουφάκη-τι έλαχε και στον Μπαράκ.
Δεν θα υπάρχει ουδεμία γραμμή άμυνας παρά μόνο η προοπτική του Ολέθρου. Ακριβώς αυτό που αξίζει στο διεφθαρμένο αυτό κράτος και στις επιλογές του κατσιαπλιά λαού του.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com