Translate

Συνέδριο Σύριζα: Αγκαλιά με τους πασόκους πανηγύρισε την καταστροφή της Ελλάδας ο Τσίπρας - Μόνο πρόβλημα η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής! Φωτορεπορτάζ

Συνέδριο Σύριζα: Αγκαλιά με τους πασόκους πανηγύρισε την καταστροφή της Ελλάδας ο Τσίπρας - Μόνο πρόβλημα η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής! Φωτορεπορτάζ
Περισσότερους πασόκους παρά βέρους συριζαίους είχε το 2ο Συνέδριο του Σύριζα, η πρώτη μέρα του οποίου ήταν χθες. Βεβαίως αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού ο Σύριζα είναι η νεκρανάσταση του παλιού σημιτικού πασόκ.
Στην ομιλία του ο Τσίπρας, από κοινού με τους πασόκους, τον εκπρόσωπο της ΝΔ και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους του πανηγύρισε την καταστροφή της χώρας από τις πολιτικές του.
Το πραγματικό ζητούμενο για τον λογογράφο του Τσίπρα (διότι αυτός είναι η «ηρωική» μορφή στην όλη υπόθεση) ήταν καταφέρει να βγάλει έναν πανηγυρικό τόνο στην ομιλία του πρωθυπουργού. Εξόχως δύσκολο το εγχείρημα, βεβαίως, αφού η κατάσταση είνα εξαιρετικά δυσμενής και στον τομέα της οικονομίας, με την συνεχή και βάναυση υπερφορολόγηση των Ελλήνων, και στα υπόλοιπα ζητήματα, με πρώτο το λεγόμενο προσφυγικό και την υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων.
Και τι αποφάσισε ο «γάτος» ο λογογράφος του Τσίπρα; Πολύ απλά να αποφύγει τα ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα στην πανηγυρική ρητορική, να μοιράσει υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει και να φτάσει να επιχαίρει τα ανθελληνικά σημεία της πολιτικής του Σύριζα. Για το προσφυγικό δεν είπε λέξη, παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις είναι σφοδρές και κοιτά να τις κατευνάσει μέσω απειλών και εισαγγελικών παραγγελιών για το «αντιρατσιστικό» νόμο. Στον τομέα της οικονομίας υποσχέθηκε «σκληρή διαπραγμάτευση» (εδώ γελάνε...) και προανήγγειλε ότι όλα τα ανοιχτά μέτωπα θα κλείσουν ταυτοχρόνως χωρίς νέα μέτρα.
Πέραν, όμως, αυτών των καυτών ζητημάτων περί των οποίων δεν είπε ουσιαστικά τίποτα, εστίασε στις πολιτικές που απηχούν τις σκέψεις του παλιού περιθωριακού Σύριζα, τις οποίες ο Λαός απορρίπτει συλλήβδην. Πανηγύρισε για το σύμφωνο συμβίωσης, την επαναφορά του αντισυνταγματικού νόμου Ραγκούση του Πασόκ για «ιθαγένεια» στους λαθρομετανάστες και τα «ανοιχτά σύνορα» που δημιουργούν εκατόμβες νεκρών σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ως στόχο για το μέλλον, απευθυνόμενος και στους πασόκους παριστάμενους, αλλά και στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, ήταν η ανάσχεση του Εθνικισμού που απειλεί τα συμφέροντα του Σόρος και άλλων πλουτοκρατών της παγκοσμιοποίησης.
Συγκεκριμένα είπε ότι θα πρέπει να «αντιμετωπιστεί η άνοδος της ακροδεξιάς», να αποφευχθεί η μετατροπή της Ευρώπης σε «Φρούριο», δηλαδή να παραμείνουν τα σύνορα ανοιχτά για τους τζιχαντιστές και να «επιλυθεί η προσφυγική κρίση με όρους αλληλεγγύης και φιλοξενίας» δηλαδή «Έλληνες σκάστε και πάρτε τους τα σπίτια, τα σχολεία και τις γειτονιές σας».
Πασόκοι: Βουδούρης, Μπόλαρης, Αλεξιάδης
Ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Κοτσακάς
Εκατομμυριούχος πασόκος Τσουκαλάς
Το Πασόκ είναι εδώ με Τζάκρη
Η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με τον Αντώνη Κοτσακά
Μια ευχάριστη στιγμή της Μαριλίζας με τον επίγονο του Αντρέα
Κουρουπλής - Τζάκρη: Δύο πασόκοι που γίνανε υπουργοί του Σύριζα
Τα λόγια είναι περιττά... ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ!
Έρχομαι από μακριά και πάλι στο Πασόκ κατέληξα!
Όλη η εξυπνάδα μαζεμένη - Νομίζει ότι είναι το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ
Μην κλαίς και θα σου πάρω ελικόπτερο!
Από εδώ πάμε για τη μεγάλη συγκυβέρνηση;
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: "Ο Τσίπρας ανέστησε το πτώμα του ΠΑΣΟΚ με Τζουμάκα - Ξενογιαννακοπούλου αγκαλιά με Φίλη, Μουζάλα και όλο τον ανθελληνικό εσμό του Σύριζα: μόνη λύση για την Πατρίδα μας να απελαθεί άμεσα από την επικράτεια ολόκληρη η ξενόδουλη συμμορία του μνημονίου."
                                                                                                                                             ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com