Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η κυβέρνηση- δουλαρικό της Νέας Τάξης προφυλάσσει την «αντιρατσιστική» βία και ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη για το «προσφυγικό»

Η κυβέρνηση προφυλάσσει την «αντιρατσιστική» βία και ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη για το «προσφυγικό»
Ο γνωστός τόσο για τα αντιεθνικιστικά του αισθήματα όσο και για την μη σταθερότητα στις πολιτικές του επιλογές Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάννου (χαρακτηριζόμενος ως «Δικαιωματάκιας» από τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη της «Δημοκρατίας»)
έδωσε συνέντευξη στην ανεπίσημη έντυπη έκφραση της κυβερνητικής άποψης, την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς αποτελούν μια ακόμη επανάληψη των όσων κατά καιρούς έχει πει εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας και τα οποία είναι ταυτόσημα με όσα υποστηρίζουν οι γνωστές περιθωριακές και παρακμιακές γκρούπες της άκρας αριστεράς. Έχουν, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα αναφέρει αμέσως μετά για τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες με το «προσφυγικό»:
«Η ώσμωση ακραίων στοιχείων με τοπικές κοινωνίες με αφορμή το προσφυγικό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνική ειρήνη και τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Εκείνοι που βιαιοπραγούν ή απειλούν στο όνομα τάχα της ασφάλειας είναι εχθροί της ασφάλειας. Εκείνοι που οραματίζονται ένοπλες πολιτοφυλακές στα νησιά δεν είναι προστάτες της δημόσιας τάξης. Θέτουν σε διακινδύνευση εθνικά συμφέροντα.
Οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές οφείλουν να ασκήσουν το έργο τους με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα. Έχουν μεγάλη κοινωνική αλλά ενδεχομένως και ποινική ευθύνη δήμαρχοι που με τον δημόσιο λόγο τους πυροδοτούν κοινωνικές εντάσεις, θρησκευτικοί λειτουργοί που απαξιώνουν ομάδες με κριτήριο την καταγωγή, τη θρησκεία και τη σεξουαλική ταυτότητα ή διεγείρουν τους πολίτες σε εχθροπάθεια κατά της πολιτειακής εξουσίας.
Ως γενικός γραμματέας ανέλαβα πρωτοβουλίες για δηλώσεις αιρετών και γενικότερα δημόσιων προσώπων. Στις περιοχές όπου η κατάσταση είναι τεταμένη, πετάνε αναμμένο σπίρτο στα ξερόχορτα. Χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες και τις καταπονημένες τοπικές κοινότητες ως καύσιμη ύλη για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
Όποιος διάβαζε την συγκεκριμένη τοποθέτηση του Παπαϊωάννου, χωρίς να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, το πιθανότερο θα ήταν να νόμιζε ότι επιτέλους κάποιος, ο οποίος έχει μια θεσμική ιδιότητα, που καταπολεμά την «ώσμωση ακραίων στοιχείων», τα οποία «εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνική ειρήνη και τη δημόσια τάξη και ασφάλεια», καθώς και εκείνοι «που βιαιοπραγούν ή απειλούν στο όνομα τάχα της ασφάλειας» και «οραματίζονται ένοπλες πολιτοφυλακές», θα αναλάμβανε επιτέλους ευθύνες απέναντι στα παρακρατικά εκείνα στοιχεία, τα οποία ανενόχλητα και ατιμώρητα μέχρι τώρα προκαλούσαν, απειλούσαν και προχωρούσαν σε βίαιες εγκληματικές ενέργειες εναντίον Ελλήνων πολιτών με διαφορετική άποψη για το «προσφυγικό» ζήτημα.
Ότι, επιτέλους, αναρτήσεις στην παρακρατική ιστοσελίδα του Indymedia, όπως αυτή που έγραφε «Αντιφασιστική περιπολία – παρέμβαση έγινε στο Ωραιόκαστρο εν όψει του αυριανού καλέσματος από τους ανύπαρκτους φασιστοβλάκες της περιοχής… Ούτε στο Ωραιόκαστρο ούτε σε καμιά άλλη περιοχή, φασίστες θα σας βρουν βαθιά μέσα στη γη. Φασίστες θα τα πούμε σε λίγες ώρες», θα οδηγούσαν σε εισαγγελικές παρεμβάσεις για προτροπή σε βία, όπως άλλωστε αυτή η βία συνέβη στην πραγματικότητα λίγες ώρες αργότερα. Ακριβώς, όμως, επειδή δεν γνώριζαν περισσότερες λεπτομέρειες, δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά. Αντιθέτως, για τον συγκεκριμένο τύπο (και όχι μόνον) ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, η ρητορική μίσους και η μνησικακία έχουν ως αποκλειστικά θύματα οποιονδήποτε άλλον εκτός από τους Έλληνες.
Έτσι, λοιπόν, τα διάφορα θρασύδειλα παρακρατικά υποκείμενα μπορούν να καλούν ανοιχτά σε βιαιοπραγίες (οι οποίες φτάνουν μέχρι και σε ξεκάθαρες απειλές δολοφονίας) εναντίον πολιτικά αντιφρονούντων, «αντιφασιστικές συλλογικότητες» να λένε ευθέως ότι «η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει για να ζήσουμε εμείς», να προτρέπουν σε «κρεμάλα στους φασίστες» και «Ελλάδα σκάσε» και όλα αυτά να θεωρούνται ως κάτι το φυσιολογικό και πολιτισμένο και ως μια έκφραση νόμιμης πολιτικής αντιπαράθεσης! Μόνο η αντίθεση στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» αποτελούν αντικείμενο ποινικής δίωξης στην δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας». Μας πληροφορεί, μάλιστα, για τις «πρωτοβουλίες» που ανέλαβε «για δηλώσεις αιρετών και γενικότερα δημοσίων προσώπων». Φαίνεται ότι εκεί εξαντλούνται οι «πρωτοβουλίες» του.
Η σαφής και χωρίς εισαγωγικά Ελληνοφοβία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και προωθείται ασύστολα από τις ένοπλες παρακρατικές «αντιφασιστικές» ομάδες δεν απασχολούν καθόλου τον Παπαϊωάννου. Τόσο αυτός όσο και η κυβέρνηση, αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, όχι μόνο αδιαφορούν για τις προτροπές σε βίαιες εγκληματικές ενέργειες των ακροαριστερών τραμπούκων, αλλά ουσιαστικά τις παροτρύνουν με το καθεστώς ατιμωρησίας που υπάρχει γι’ αυτές. Άλλη  μια απόδειξη ότι ο πολιτικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα έχει ως πραγματικά θύματα στο εντελώς αντίθετο επίπεδο απ’ αυτό που προπαγανδίζουν οι εκπρόσωποι της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα

Με λένε Lewis και μεγάλωσα με γκέι γονείς. Έχω λόγους να λέω ΟΧΙ στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Είμαι ο Lewis από την Αυστραλία, ένα παιδί “γκέι γονιών” και αυτή είναι η εμπειρία μου από τους γκέι γονείς. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ παντρεμένοι και ενώ ο πατέρας μου ήταν ομοφυλόφιλος,

«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Το «αντίο» Τσίπρα στη Μόσχα και oι αγωγοί Τραμπ στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τις συζητήσεις που έκαναν Τσίπρας -Τραμπ στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ενεργειακή αγορά και ιδαίτερα για τους αγωγούς υγροποιημένου αερίου, ήρθε κατευθείαν δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας σε συνέδριο

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Εκτελούσε και βασάνιζε ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη – Βρέθηκαν βίντεο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζιχαντιστή-πρωτοπαλίκαρο του ISIS που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.

Πούτιν: Οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια λευκή χριστιανική χώρα - εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας (video)

Στην πόλη Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Την επίσημη έναρξή του κήρυξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.