Translate

USA:ΤΟ «ΣΙΩΠΗΛΟ» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ «ΓΕΡΑΚΙΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ!

falcon-bird
Ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ δουλεύουν κρυφά για να σαμποτάρουν τις προσπάθειες για συνεργασία με τη Ρωσία, σχετικά με την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός στη Συρία.
Αυτό αποκάλυψε η πρώην σύμβουλος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου και του Μπιλ Κλίντον, Gwenyth Todd, στο Sputnik.
Την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Mark Toner δήλωσε στο CNN ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν κοντά στο να κόψουν επαφές με τη Ρωσία, λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων της συριακής κυβέρνησης στο Χαλέπι.
«Αυτό που έχουμε εδώ, είναι σαν ένα σιωπηλό αμερικανικό πραξικόπημα», δήλωσε η Todd, όταν ρωτήθηκε γιατί η αμερικανο-ρωσική συνεργασία για τη Συρία κατέρρευσε.
Τα αντι-ρωσικά γεράκια μέσα στο Υπουργείο Άμυνας, ισχυρίστηκε η Todd, υπονόμευσαν τη συνεργασία με τη Ρωσία και εμπόδισαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να σταματήσει να επιμένει για την αποχώρηση του Προέδρου της Συρίας Μπασάρ Άσαντ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τη σύμμαχό τους την Τουρκία και άλλες χώρες, ανοιχτά υποστηρίζουν τους τρομοκράτες, σε μια σύγκρουση που σκοτώνει και τραυματίζει αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά στη Συρία, δήλωσε η Todd.
«Δεν υπάρχει βιώσιμη λύση, εκτός από το να πουν σε όλους τους ένοπλους αντάρτες να αφήσουν τα όπλα τους, ή αλλιώς να αντιμετωπίσουν το τέλος της αμερικανικής υποστήριξης», πρότεινε η Todd.
Οπλίζοντας οποιαδήποτε ομάδα, που στόχος της είναι να ανατρέψει τον Πρόεδρο Άσαντ, ισχυρίστηκε η Todd, σημαίνει ότι καταδικάζουν όλους τους ειρηνικούς άμαχους να βρεθούν σε διασταυρούμενα πυρ, καθώς η νόμιμη, αν και καταπιεστική, κυβέρνηση στη Δαμασκό παλεύει για να προστατεύσει την ύπαρξη της Συρίας ως έθνος.
«Εμείς [οι Ηνωμένες Πολιτείες] θα μπορούσαμε να το διορθώσουμε αυτό αύριο, αφήνοντας τον Άσαντ να αποκαταστήσει τον έλεγχο και την ασφάλεια, αλλά αντίθετα, συνεχίζουμε να επιμένουμε στη νομιμοποίηση των ανταρτών», υποστήριξε η Todd.
 Η Gwenyth Todd είναι πρώην σύμβουλος του προέδρου Κλίντον και διάφορων Γραμματέων Άμυνας των ΗΠΑ για θέματα της Εγγύς Ανατολής, Νότιας Ασίας, Ευρώπης και ζητήματα της Νότιας Αμερικής.
Ειδικός στη διεθνή πολιτική ασφαλείας, έμεινε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τις επιτυχημένες προσπάθειές της για να αποτρέψει την κυβέρνηση Μπους από την έναρξη ενός πολέμου με το Ιράν μεταξύ 2005-2008 που προκάλεσε τους υπέρμαχους του πολέμου με το Ιράν να προσπαθήσουν να τη δολοφονήσουν.
Κατοικεί τώρα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών όπου ακόμα περιοδικά παρενοχλείται από αξιωματούχους των ΗΠΑ. Μιλάει γαλλικά, ισπανικά, τουρκικά και αραβικά και έχει ζήσει σε κάθε κατοικημένη ήπειρο.
makeleio

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com