Translate

Διοικητής των τζιχαντιστών αποκαλύπτει: Η Ουάσινγκτων είναι στο πλευρό μας

Διοικητής των τζιχαντιστών αποκαλύπτει: Η Ουάσινγκτον είναι στο πλευρό μας
Με πολλές αναλύσεις και αναρτήσεις μας στην ιστοσελίδα έχουμε αναφερθεί στην συνεργασία του αμερικανικού Πενταγώνου και της CIA με τους ισλαμοσυμμορίτες που αιματοκύλισαν την Συρία, το Ιράκ και την Λιβύη. Έχουμε δε τονίσει επανειλημμένα, ίσως
γινόμενοι κουραστικοί, ότι οι σουνίτες-βαχαμπιστές τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) έχουν χρηματοδοτηθεί, εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί από την Ουάσιγκτον, την Άγκυρα και το Ριάντ, ενώ απολαμβάνουν στα πολεμικά μέτωπα της Συρίας της κάλυψης της αμερικανικής και ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας. Στρατόπεδα εκπαίδευσης των κανιβάλων τρομοκρατών υπάρχουν στην Τουρκία, στην Ιορδανία και την Σαουδική Αραβία, το μεγαλύτερο δε εξ αυτών βρίσκεται στο Αμμάν και ελέγχεται απ’ ευθείας από την CIA.
Προ ολίγων εικοσιτετραώρων η έγκριτη γερμανική εφημερίδα Kölner Stadtanzeiger δημοσίευσε συνέντευξη του ισλαμοσυμμορίτη διοικητή της Αλ Νούσρα (παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Συρία) που έδωσε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας στο κρησφύγετο του στα περίχωρα του Χαλεπίου.
Ο διοικητής της Αλ Νούσρα Αμπού αλ Εζ αποκαλύπτει στον γερμανό δημοσιογράφο ότι η οργάνωση του χρηματοδοτείται από τους βασιλικούς δικτάτορες της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και του Κουβέιτ (οι ίδιοι που γίνονται ως μεγάλοι επενδυτές δεκτοί από τα ποδόμακτρα που κυβερνούν στο Μέγαρο Μαξίμου), ότι η Αλ Νούσρα είναι τμήμα της Αλ Κάιντα και ότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται στο πλευρό τους από την έναρξη του συμμοριτοπόλεμου στην Συρία έως σήμερα. Απώτερος στόχος της οργάνωσης του όπως τονίζει ο Αμπού αλ Εζ είναι η εγκαθίδρυση του Χαλιφάτου στην Αραβική Χερσόνησο και μετά στην Ευρώπη.
Πιο αναλυτικά σας παραθέτουμε αξιομνημόνευτα αποσπάσματα από αυτή την συνέντευξη στην εφημερίδα Kölner Stadtanzeiger:
Ερώτηση: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα σε εσάς και τις ΗΠΑ;
Απάντηση: Οι ΗΠΑ μας υποστηρίζουν, αλλά όχι άμεσα. Μας υποστηρίζουν μέσω άλλων χωρών. Αναμένουμε σύντομα να μας υποστηρίξουν άμεσα με υπερσύγχρονα όπλα. Ήδη διαθέτουμε τους αμερικανικούς αντιαρματικούς πυραύλους TOW τους οποίους μας προμήθευσαν μέσω Τουρκίας. Επίσης παραλάβαμε συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών BM.
Ερώτηση: Πλην των αμερικανικών οπλικών συστημάτων που παραλάβατε είχατε και άλλη βοήθεια από τις ΗΠΑ;
Απάντηση: Είχαμε την βοήθεια στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων από την Τουρκία, το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, οι οποίοι μας εκπαίδευσαν στην χρήση πυραυλικών συστημάτων, στις τηλεπικοινωνίες, στις θερμικές κάμερες, στις στρατιωτικές αναγνωρίσεις κ.α.
Ερώτηση: Τι θα κάνετε τώρα που η συριακή κυβέρνηση υποστηρίζεται από την Ρωσία στρατιωτικά;
Αποτέλεσμα εικόνας για russia vs isis
Απάντηση: Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων, θα πολεμήσουμε την Ρωσία.
Προς επίρρωση των λεγομένων του ισλαμιστή συμμορίτη Αμπού αλ Εζ περί της συνεργασίας της Ουάσιγκτον με την τρομοκρατική του οργάνωση, σας μεταφέρουμε την χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Τζον Κίρμπι: «Εάν συνεχιστεί ο πόλεμος στην Συρία, τότε οι ισλαμιστές αντάρτες θα επιτεθούν σε ρωσικά συμφέροντα και σε ρωσικές πόλεις και οι Ρώσοι θα υποχρεωθούν να μεταφέρουν φέρετρα με στρατιώτες πίσω στην πατρίδα τους». Με την δήλωση αυτή του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ πέφτει και η τελευταία μάσκα των Αμερικανοσιωνιστών, τουτέστιν η Ουάσιγκτον παραδέχεται εμμέσως ότι ελέγχει τους ισλαμοσυμμορίτες και ότι αυτοί κατόπιν εντολών της μπορούν να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών πάνω από 60 τρομοκρατικές οργανώσεις, περίπου 100 διεθνείς εταιρίες και δέκα τραπεζικοί όμιλοι συνεργάζονται για να προσφέρουν υλική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια σε πυρήνες τρομοκρατών εντός της ρωσικής επικράτειας. Μόνο στις ΗΠΑ περίπου 50 οργανώσεις συγκεντρώνουν κεφάλαια για τους ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν παγκοσμίως. Μεταξύ αυτών των οργανώσεων είναι οι Muslim American Bar Association, Islamic American Center, Muslim American Council, Islamic Relief/Chechnya Appeal, Islamic Action Center, Islamic Relief Worldwide, Muslim Organisation Al-Ehsan και πάρα πολλές άλλες. Παρενθετικά να υπενθυμίσουμε ότι κάποιες από αυτές τις οργανώσεις έχουν παραρτήματα στην Αθήνα και συνεργάζονται με ΜΚΟ που προσφέρουν υποστήριξη στους σουνίτες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Οι οργανώσεις αυτές που δρουν στις ΗΠΑ δεν είναι παράνομες και πολλές από αυτές μάλιστα χρηματοδοτούνται από το επίσημο αμερικανικό κράτος, όπως η American Muslim Assistance (AMA) η οποία έχει στενούς δεσμούς με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι γνωστό ότι δρα σε μουσουλμανικές επαρχίες της Ρωσίας και Κίνας όχι μόνο προπαγανδιστικά, αλλά προσφέροντας και οικονομική βοήθεια σε τρομοκράτες.
Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε δεκάδες σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την συμμαχία των ισλαμιστών τρομοκρατών με το επίσημο αμερικανικό κράτος. Προκύπτει δικαιολογημένα το ερώτημα γιατί οι ΗΠΑ περιθάλπουν και θρέφουν την τρομοκρατία, που έχει ως κατάληξη τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και Αμερικανών. Το ερώτημα είναι ανθρώπινο και λογικό. Δυστυχώς οι Αμερικανοσιωνιστές όπως ο Ομπάμα, η Χίλαρυ Κλίντον κ.α. σκέφτονται διαφορετικά. Η εξάπλωση της τρομοκρατίας υπό την σημαία του Ισλάμ με την βοήθεια και υψηλή καθοδήγηση των ΗΠΑ οδηγεί στον κατακερματισμό πολλών κρατών και εθνών με αποτέλεσμα όφελος για την οικονομία των ΗΠΑ και τους σιωνιστικούς τραπεζικούς και πετρελαϊκούς ομίλους. Ο μύθος των ΗΠΑ περί του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» δημιουργεί προσχήματα για στρατιωτικές επεμβάσεις σε χώρες όπου διακυβεύονται αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα. Επίσης η εξάπλωση της τρομοκρατίας έχει ως στόχο την εξασθένηση των κύριων γεωπολιτικών ανταγωνιστών των ΗΠΑ, Κίνας και Ρωσίας. Η στρατιωτική και οικονομική βοήθεια των ΗΠΑ στους ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας, του Ιράκ, της Υεμένης, επαρχιών της Ρωσίας και Κίνας έχει άμεση σχέση με τα σχέδια περικύκλωσης της Ρωσίας και με τα σχέδια για παγκόσμια ηγεμονία των Αμερικανοσιωνιστών.
Η Ουάσιγκτον έχει ανοίξει το κουτί της ισλαμικής Πανδώρας, πιστεύοντας ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες θα εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά της σχέδια. Η πολιτική της Ουάσιγκτον που καθοδηγείται και επιβάλλεται από τους Αμερικανοσιωνιστές χαρακτηρίζεται από μεγαλομανία και αλαζονεία, κάτι που αποτελεί «ύβριν» κατά της ανθρωπότητας. Μόνο που στην εποχή μας δεν θα προκληθεί η επέμβαση του Δία, αλλά η πρόκληση της νεμέσεως των λαών που θα επιφέρει νομοτελειακά την τίσιν, δηλαδή την συντριβή και καταστροφή των σιωνιστικών σχεδίων και των εμπνευστών τους.
Γ. Λιναρδή

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com