Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλκυόν Πλειάδες 4(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)-Επικυριαρχία των Άλιεν Εισβολέων και Νέα Παγκόσμια Τάξη - ντοκυμαντέρ


Image result for Αλκυόν Πλειάδες 4(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)-Επικυριαρχία των Άλιεν Εισβολέων και Νέα Παγκόσμια Τάξη
Σε αυτό το «4ο βίντεο της Αλκυόν Πλειάδες», είδαμε ότι ήταν απαραίτητο να εμβαθύνουμε σε ορισμένα σημεία που έχουν μεγάλη σημασία, κυρίως γιατί «οι σκοτεινοί κυρίαρχοι αφέντες» οι Ρετικουλιανοί-Νιμπιρουανοί και τα Υβρίδια τους, προχωρούν στην εφαρμογή του «καταστροφικού τους σχεδίου», και παρεμβαίνουν ανοιχτά, προκαλώντας στη Γη άπειρα «προβλήματα» τόσο ανθρώπινα όσο και κοσμικά και γεωλογικά. Γι' αυτό και δε μπορούμε
ακόμη να βρούμε μία οριστική διέξοδο σε αυτό το «μακρύ σκοτεινό τούνελ» στο οποίο μας έχουν βάλει, μονάχα βλέπουμε διάφορες «παρεμβολές», απειλές, εκφοβισμούς και «πολυάριθμες κρίσιμες καταστάσεις», επικίνδυνες και δυσάρεστες που περιφέρονται «σε ολόκληρο τον πλανήτη».
Και ποιοι είναι αυτοί οι «πανίσχυροι διαχειριστές» της ανθρώπινης αξιοπρέπειας; Οι κυριότεροι είναι : «οι Rothschild, οι Rockefeller, J.P Morgan, οι Windsor, οι Goldman Sachs, Harriman, Warburg, Carnegie, Schiff, Stillman, Wilson κλπ.» Αυτοί «χωρίς καμία ντροπή» οικειοποιήθηκαν όλα τα πλούτη της ανθρωπότητας και με τη σειρά τους επίσης και «οι ιδρυτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO)»...
Πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που «έχουν αντιταχτεί ανοιχτά» στα φιλόδοξα σχέδια τους για εξουσία και δύναμη και όταν κάποιοι «εξεγέρθηκαν» ενάντια στις ριζικές τους αποφάσεις όπως συνέβη με τους προέδρους Αβραάμ Λίνκολν και Τζων Φ. Κέννεντυ «δολοφονήθηκαν δόλια»

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα αναφέρθηκαν «στο βίντεο 3ο μέρος», ότι εξ' αιτίας των ισχυρών γήινων και ανθρώπινων εμποδίων που έχουν δημιουργήσει «οι κυρίαρχοι Άλιενς» «η Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία» προληπτικά «μας εισήγαγε» σε «ένα Χωρο-Χρονικό κενό», σε ένα είδος «Λίμπο-Αναμονής» πριν εισέλθουμε πλήρως «στα Φωτονικά Δακτυλίδια του Ήλιου Αλκυόνη».
Πρόκειται για «ένα γιγάντιο Ολόγραμμα» ή ενεργειακό περίβλημα που δημιουργήθηκε με σοφία και συνειδητή αγάπη έτσι ώστε όταν εισέλθουμε σε αυτή την υψηλή Συχνότητα του «Μανασικού Φωτός», να μην υποστούμε «ένα Ισχυρό Σοκ» ούτε να αισθανθούμε «τον πόνο-τραύμα» ούτε την φοβερή οδύνη που όλοι περιμέναμε να ζήσουμε με το ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό σοκ της «Μηδενικής Ζώνης».

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...