Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο εκδότης 2 ώρες στα έγκατα της Πρεσβείας, Oικουμενική επειγόντως απαιτούν οι ΗΠΑ!

Με το διεισδυτικό του βλέμμα αλλά και υποβασταζόμενος ο εκδότης περνούσε το κατώφλι της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα από την είσοδο της οδού Κόκκαλη.
Θα παρέμεινε τουλάχιστο 2 ώρες στα έγκατα της Πρεσβείας για να εξέλθει στην συνέχεια καθώς έπεφτε το σούροπο στην πλατεία Μαβίλη, την αγαπημένη πλατεία των πρακτόρων πασών των μυστικών υπηρεσιών.(τα ακούς Γιάννη);
Από τον Ian Ford
Μετά το ραντεβού με τον αρμόδιο υφυπουργό (πρώην στενό συνεργάτη του αποθανόντα Χόλμπρουκ) που βρισκόταν ανεπίσημα στην Αθήνα είχε στο μυαλό του ένα χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων και μια βεβαιότητα: Oι Αμερικανοί έχουν διαγράψει πλέον την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Την θεωρούν αναξιόπιστη και κυρίως επικίνδυνη τόσο για το τρέχον πρόγραμμα, όσο και για κάθε είδους συμφωνία.
Εκτιμούν πως η ιδανική λύση σ΄αυτή την συγκυρία είναι η Οικουμενική κυβέρνηση.
         Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ κουλησ
Είχαν “μετρήσει” τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης και τα βρίσκουν πλέον ανεπαρκή για κάθε είδους συμφωνία. Η άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τα πάρε-δώσε της κυβέρνησης Τσίπρα με τους Ρώσους και τους εν Ελλάδι πράκτορες της Ρωσίας.

Δεν μπορούν μάλιστα να εξηγήσουν αυτή την φιλoρωσική στάση του Τσίπρα καθότι εκτιμούν ότι ιστορικά η Ρωσία ποτέ δεν βοήθησε την Ελλάδα και την Κύπρο στην πράξη. Οι δυσαρεστημένοι Αμερικανοί αξιωματούχοι υπενθυμίζουν την στάση του πρώην Προέδρου Μπίλ Κλίντον ο οποίος αποσόβησε μια ελληνοτουρκική σύρραξη με αφορμή τα Ιμια.

-Προφανώς οι ιδεοληπτικοί ηγέτες της Αριστεράς δεν διαθέτουν αντικειμενική ιστορική μνήμη…
σχολίαζαν οι συνεργάτες του Αμερικανού υφυπουργού.
20 χιλιόμετρα μακριά από την Πρεσβεία των ΗΠΑ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς θα συναντούσε ένα πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρές προσβάσεις σε ένα τμήμα του αμερικανικού κατεστημένου, το οποίο τον θεωρεί αξιόπιστο συνομιλητή.
Στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη είχαν γίνει συστάσεις να αποσυρθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να μην υποστεί την φθορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην κυβέρνηση δεν επρόκειτο να λάβει χώρα ο διαγωνισμός-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο Γαβριήλ και ο Νίκος που είναι και γείτονες στην Νέα Σμύρνη συναντήθηκαν στον Αθλητικό Ομιλο της ιστορικής συνοικίας της Αθήνας και συζήτησαν για αρκετή ώρα όπως απεκάλυψε ο Βηματοδότης.
Αποτέλεσμα εικόνας για πλατεια μαβιλη
Την συνάντηση έσπευσε να διαψεύσει ανεπιτυχώς ο Θοδωρής Μιχόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να διατηρήσει ανοιχτό ούτε κι αυτό το STAR tsanele που τροφοδότησε με σεβάσμιους μισθούς τον οικογενειακό προυπολογισμό.
Η επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη είναι ίσως το τελευταίο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει χρόνο στην εξουσία.
Μόνο που ο Σακελλαρίδης δεν θα επιστρέψει χωρίς την σύμφωνη γνώμη ισχυρών παραγόντων των ΗΠΑ αλλά και της οικογένειας Αγγελοπούλου που διατηρεί πάντα πρόσβαση στην οικογένεια Κλίντον.
Ο Τσίπρας έχει ανάγκη την παρουσία Σακελλαρίδη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξευμενίσει τους Αμερικανούς και να δείξει λιγότερο φιλορώσος.
Μάλιστα η επιστροφή Σακελλαρίδη θα μπορούσε να ταυτισθεί με την εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και φυσικά με την παραμονή του Mega σε λειτουργία-εδώ όπου η σύζυγος του Γαβριήλ εργάζονταν σαν πολιτική συντάκτρια ώσπου γνώρισε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και αμφότεροι παραδόθηκαν στα φτερά του έρωτα.
Οι Αμερικανοί λοιπόν πολύ δύσκολα θα δώσουν το ok στην επιστροφή Σακελλαρίδη ειδικά σε μια χρονική στιγμή που τα ενημερωτικά σημειώματα τα οποία λαμβάνει η Πρεσβεία των ΗΠΑ από Ελληνες μηντιάρχες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες που εμπιστεύεται κάνουν λόγο για άτσαλη στροφή της κυβέρνησης Τσίπρα στην στήριξη ρωσικών και γερμανικών συμφερόντων σε βάρος των Αμερικανικών συμφερόντων.
Ανάμεσα στα σημειώματα που έλαβε η Πρεσβεία ήταν και κάποιο που έκανε λόγο για την στενή σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.
Διαμορφώνεται λοιπόν ένα κλίμα που θα οδηγήσει σε “βίαιες” εξελίξεις.
-Το τοπίο θα είναι αγνώριστο στα μέσα Ιανουαρίου του 2017…
υπογραμμίζουν οι μυημένοι….
                                                                                                                                            πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!