Translate

Το “τρελό weekend στου Μπέρνι” της Χίλαρι Κλίντον! Κλείδωσε η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ vid

Το “τρελό weekend στου Μπέρνι” της Χίλαρι Κλίντον! Κλείδωσε η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ  - ΒΙΝΤΕΟ
Όλοι θυμόμαστε την χιουμοριστική αμερικανική ταινία "Το τρελό weekend στου Μπέρνι", όπου οι πρωταγωνιστές περιφέρουν παντού ένα πτώμα προσπαθώντας να κρατήσουν κρυφό τον θάνατό του. Έτσι το πτώμα φαίνεται πως περπατάει, διασκεδάζει, χορεύει κ.ο.κ. δημιουργώντας ένα σωρό ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Όσοι είδαν την τελευταία δημόσια εμφάνιση της εκλεκτής του σιωνιστικού λόμπι, Χίλαρι Κλίντον, θυμήθηκαν αμέσως την εν λόγω ταινία. Κι αυτό γιατί η Κλίντον είχε καταρρεύσει, προφανώς είχε απωλέσει τις αισθήσεις της και οι φουσκωτοί συνοδοί της την περιέφεραν υποβασταζόμενη με τα χίλια ζόρια.
Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα, οι μισοί αμερικανοί ψηφοφόροι δεν πιστεύουν πως η Χίλαρι πάσχει απλά από πνευμονία, αλλά θεωρούν πως αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας. Έτσι, θεωρείται πλέον βέβαιη η άνετη επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, καθώς ο εκκεντρικός και ριζοσπάστης πολιτικός έχει να αντιμετωπίσει πλέον ένα... πολιτικό πτώμα.
Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που ανάρτησαν στο youtube οπαδοί του Τραμπ με εικόνες από την ταινία "Τρελό weekend στου Μπέρνι" και από την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κλίντον:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com