Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοήμερο σχολείο - Οι ψυχολόγοι της Νέας Εποχής συμβουλεύουν τους γονείς να το εμπιστευτούν vid

Ολοήμερο σχολείο - Οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν τους γονείς να το εμπιστευτούνΤο παγκόσμιο κράτος παίρνει τα παιδιά από τις οικογένειες, προκειμένου να τα «αναθρέψει» στην κατεύθυνση των θεωριών της Νέας Εποχής.

 Τα αρπάζει στην κυριολεξία από τις οικογένειες από μικρά για να τα βάλει σε σχολεία, τα οποία γίνονται πλέον ολοήμερα, πολτοποιώντας την σκέψη, καταστρέφοντας την δημιουργικότητα και ρομποτοποιώντας την συμπεριφορά.
Το παιδί δεν θα αναγνωρίζει πλέον τους γονείς του, καθώς θα νιώθει προδομένο από αυτούς. Θα εμπιστεύεται τους κρατικούς υπαλλήλους των σχολείων ως δικούς του ανθρώπους.
Ο αποχωρισμός παιδιού-οικογένειας είναι σκληρός, όταν το παιδί πρέπει να πάει στον παιδικό σταθμό, στο νηπιαγωγείο ή και στην πρώτη δημοτικού.
Σύμφωνα με ψυχολόγους το παιδί σκέφτεται:
Θα ξαναδώ τη μαμά μου;
Θα έρθει η μαμά μου να με πάρει ή θα με ξεχάσει εδώ;
Φανταστείτε πως θα νιώσει, όταν οι γονείς το αφήσουν στο ολοήμερο σχολείο της Ατζέντας 21.
Οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν του γονείς πως να βοηθήσουν δήθεν τα παιδιά, προκειμένου να συνηθίσουν στην καινούρια κατάσταση:
Συζητήστε για τους φόβους του και δώστε αντικειμενικές απαντήσεις, με χρονικούς όρους που καταλαβαίνει το παιδί: «Η μαμά σε αγαπάει πολύ, θα έρθω να σε πάρω μετά το μεσημεριανό φαγητό».
Διαβάστε βιβλία με ήρωες που ξεκινούν να πηγαίνουν σχολείο.
Διαλέξτε έναν νέο «φίλο», ένα μικρό λούτρινο ζωάκι (όχι το αγαπημένο του, γιατί αν χαθεί… χαθήκατε!) και δώστε το στο παιδί μαζί του.
Όταν έρθει η ώρα να πείτε «αντίο», αγκαλιάστε και φιλήστε το παιδί σας και φύγετε αποφασιστικά.  Όσο πιο πολύ μένετε με το παιδί (και του μεταδίδετε το άγχος σας), τόσο πιο πολύ «κολλάει» και αυτό επάνω σας.
Εν ολίγοις, αφήστε τα παιδιά στο σχολείο και φύγετε! Είναι ασφαλή! Μάθετέ τα να αγαπούν το σχολείο.
                                                                                                                                            πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα