Translate

Το μεγαλύτερο σατανιστικό κίνημα εγκατέστησε το «αρχηγείο» του στο Σάλεμ vid

Image result for What the hell: Satanic Temple opens headquarters in SalemΉδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του αρχηγείου του Σατανικός  Ναού στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα.
Η οργάνωση Σατανικός Ναός (TST), η οποία θεωρείται ως η μεγαλύτερη σατανιστική οργάνωση στον κόσμο, πραγματοποίησε εγκαίνια την Παρασκευή στην έδρα της στην πόλη του Σάλεμ.
Το νέο κέντρο στεγάζει μια μόνιμη έκθεση με τίτλο «Ο πανικός του Σατανά», καθώς και ένα μουσείο για το κυνήγι-μαγισσών, θέμα στενά συνδεδεμένο με την περιοχή, όπως εξηγούν οι εκπρόσωποί του. Οι συνεδριάσεις και οι διασκέψεις θα πραγματοποιούνται σε ένα παλιό βικτωριανό κτήριο πού κατά το παρελθόν χρησιμοποιείτο για την τέλεση κηδειών.
Στο καινούριο κέντρο δεσπόζει ένα χάλκινο άγαλμα, ύψους μεγαλύτερου των 2 μέτρων, του Μπαφομέτ, ο οποίος έχει κεφάλι κατσίκας και είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον σατανισμό. Το μαύρο ήταν το κυρίαρχο χρώμα στα ρούχα των επισκεπτών που κατέκλυσαν την Παρασκευή το κέντρο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Το άνοιγμα του κέντρου έχει προκαλέσει αντικρουόμενες αντιδράσεις μεταξύ των κατοίκων του Σάλεμ. Κάποιοι λένε ότι οι επισκέπτες του κέντρου «φαίνεται ότι είναι κανονικοί άνθρωποι» ενώ άλλοι δεν διάκεινται ευνοϊκά τονίζοντας ότι το νέο αρχηγείο «θα προκαλέσει προβλήματα». Ορισμένοι μάλιστα πρόσθεσαν ότι όταν οι νεοφερμένοι ήρθαν στο Σάλεμ έβαλαν κάγκελα στα παράθυρα, κάμερες ασφαλείας και έναν φράχτη γύρω από το οίκημα «σαν να φοβούνται αντίποινα».
Από την πλευρά τους τα μέλη του Σατανικού Ναού τονίζουν ότι η οργάνωση (η οποία διαθέτει πολλά γραφεία στις ΗΠΑ) δεν λατρεύει το διάβολο και στοχεύει μόνον να κάνει πράξη την «συμπάθεια και την συμπόνια», ενώ οι οπαδοί της διακηρύσσουν την «ατομική κυριαρχία και την απόρριψη της οποιασδήποτε τυραννικής εξουσίας», με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους.Image result for What the hell: Satanic Temple opens headquarters in Salem
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

7SPY: ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΕΜ

7spymania.blogspot.com/2013/05/blog-post_18.html
Translate this page
May 18, 2013 - Οι κοπέλες του Σάλεμ, επισκέπτονταν συχνά την Tituba για να την ... Εκείνη του απάντησε ότι ήταν το «γλυκό των μαγισσών» και ότι το έφτιαξε ...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com