Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με Υπερκοριό και Στρατιωτική Oικονομική χωροφυλακή το υπ. Αμυνας στο κυνήγι φοροφυγάδων

Αποτέλεσμα εικόνας για KAMMENOS STRATARXHS
Στρατιωτική Oικονομική χωροφυλακή στα πρότυπα της Guardia di Finanza υπό τον έλεγχο του Υπ. Αμυνας ετοιμάζει η κυβέρνηση.     
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” ο Πάνος Καμμένος έχει στείλει ήδη στην Ιταλία την πρώτη ομάδα αξιωματικών του στρατού να εκπαιδευθούν από συναδέλφους τους της Guardia di Finanza.
Το ειδικό αυτό σώμα θα κάνει αποστολές στους φορολογικούς παραδείσους του Μόντε Κάρλο, των νησιών Κέιμαν, της Σιγκαπούρης, του Μαιάμι (μόνο ΠΑΣΟΚ), της Ελβετίας, των Παρθένων Νήσων αλλά και σε κοσμοπολίτικους εγχώριους προορισμούς.
Οι επιθεωρητές της Στρατιωτικής Οικονομικής Χωροφυλακής δεν θα έχουν καμμία σχέση με τους εφοριακούς του Τρύφωνα Αλεξιάδη οι οποίοι θα καταλήξουν κομπάρσοι στο ελληνικό Μπόλιγουντ. Για τις ανάγκες του νέου σώματος το υπ. Αμυνας έχει παραγγείλει έναν υπερκοριό που θα ρουφάει τα πάντα. Ο κοριός της ΕΥΠ δεν θα πιάνει μία μπροστά στον κοριό της Στρατιωτικής Οικονομικής Χωροφυλακής

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.