Translate

Έφυγε ο Καταδρομέας Ζαφειρίου μόνος επιζών του μοιραίου Noratlas κατά την ηρωική επιχείρηση Νίκη στην Κύπρο vid

Το άθλιο ελλαδιστάν δεν αναγνώρισε ποτέ την πολεμική δράση των Καταδρομέων της Α' ΜΚ που συνέτριψαν τον Αττίλα το 1974 και έσωσαν το ελεύθερο κομμάτι της Λευκωσίας.
Έφυγε από τη ζωή χθες χθες στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο μοναδικός επιζών του μεταγωγικού αεροσκάφους NORATLAS 4, της επιχείρησης αυτοκτονίας ΝΙΚΗ που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες μέρες της τουρκικής εισβολής στη Κύπρο. Ο Θανάσης Ζαφειρίου μετά τον τραυματισμό του το 1974 είχε μείνει ανάπηρος και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, οπως αναφέρει σχετικά η ιστοσελίδα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΠΣΕΚΜ). 
Δείτε το βίντεο με την τελευταία αποκαλυπτική και συγκλονιστική αποκάλυψη του Θανάση Ζαφειρίου πώς τα "φίλια πυρά" από ελληνοκυπριακές δυνάμεις ήταν εσκεμμένα και κατόπιν άνωθεν εντολών για να χτυπηθούν οι Έλληνες Καταδρομείς.
Είναι ιστορικώς αυταπόδεικτο πως ακόμα και μέσα στις "φίλιες δυνάμεις" υπήρχαν προδότες που συντάσσονταν με το κάλεσμα του Μακαρίου προς τους τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο.
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 10ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:
xryshaygh

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com