Translate

ΗΠΑ: Η Goldman Sachs απαγορεύει στους εργαζόμενούς της να ενισχύουν οικονομικά τον Ν. Τράμπ (αλλά όχι την Κλίντον)


Η Goldman Sachs το επισημοποίησε : η Wall Street «είναι μαζί της».
«Η Goldman Sachs έχει απαγορεύσει στους υψηλά ιστάμενους εργαζομένους της να κάνουν δωρεές στην προεδρική εκστρατεία του Donald Trump», όπως πολλαπλές πηγές ανέφεραν αργά την προηγούμενη εβδομάδα.


Οι ποινές που προβλέπονται σε περίπτωση που κάποιος δε συμμορφωθεί με αυτούς τους κανονισμούς «μπορεί να είναι σοβαρές και περιλαμβάνουν πρόστιμα και απαγόρευση συνεργασίας με κυβερνητικούς πελάτες σε μια συγκεκριμένη δικαιοδοσία για περίοδο τουλάχιστον δύο ετών», αναφέρει η εσωτερική επιστολή.

Αλλά όπως αναφέρει η Washington Examiner, «αυτό που η Goldman Sachs δεν διευκρινίζει είναι ο λόγος που σε κορυφαίους εργαζόμενους ακόμα επιτρέπεται να στηρίξουν οικονομικά τηνΧίλαρι Κλίντον...».

Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ότι η Wall Street στηρίζει Χίλαρι. Είναι πιστό μέλος του νεοφιλελεύθερου, φιλοπόλεμου, υπέρ των «ανοικτών συνόρων», globalist συστήματος.


Νωρίτερα, αυτό τον μήνα, η Λαίδη Lynn Forester de Rothschild, υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών και παλιά φίλη των Κλίντον, ζητώντας να «να δείξουμε την αγάπη μας στην Χίλαρυ», διοργάνωσε στο κτήμα Ναντάκετ των Ρότσιλντ «δείπνο εράνου», υπέρ της Χίλαρι. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους, αλλά ... έπρεπε ο κάθε «υποστηρικτής» να δώσει τουλάχιστον 100.000 $. Μια οικογενειακή φωτογραφία με την Κλίντον κόστιζε 10.000 $. Μια ερώτηση προς την Κλίντον κόστιζε 2.700 $. Βλ. εδώ.
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγές: εδώ κι εδώ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com