Translate

Frauke Petry: Το “refugees welcome” έχει γίνει η νέα θρησκεία στη Γερμανία ... propaganda

Το “refugees welcome” έχει γίνει η νέα θρησκεία στη Γερμανία, καταγγέλλει η Frauke Petry, η ηγέτης του κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AFD). 

Η Petry λέει ότι πολλοί Γερμανοί είναι τόσο τυφλωμένοι από αυτή την υπερβολική επιθυμία να βοηθήσουν τους πάντες στον κόσμο, ώστε δεν μπορούν να δουν ότι πολλοί από εκείνους που προσπαθούν να βοηθήσουν, ειδικότερα οι μουσουλμάνοι, δεν μοιράζονται τις γερμανικές αξίες σε σχέση με τις μειονότητες, τη θρησκευτική ελευθερία ή τα δικαιώματα των γυναικών, αναφέρει η γερμανική Die Welt.


«Τα επιτεύγματα της Μεταρρύθμισης και του Διαφωτισμού βρίσκονται σε κίνδυνο», λέει η Petry και σημειώνει ότι η ελευθερία όλων των πολιτών κινδυνεύει σοβαρά λόγω της μαζικής μετανάστευσης ανθρώπων από μουσουλμανικές χώρες οι οποίοι δεν μπορούν να μοιραστούν τις ίδιες αξίες του Διαφωτισμού.

«Στη Μέση Ανατολή, με εξαίρεση το Ισραήλ, δεν υπάρχει θρησκευτική ελευθερία», δήλωσε η Petry, προσθέτοντας ότι "αυτός ο τρόπος σκέψης υποστηρίζεται τώρα από τη Γερμανία".

Σύμφωνα με διάφορες δημοσκοπήσεις, οι μουσουλμάνοι στη Γερμανία, κυρίως αυτοί της μεγάλης τουρκικής διασποράς, υποστηρίζουν το θρησκευτικό ισλαμικό δίκαιο έναντι του γερμανικού δικαίου, όπως έδειξε με μια δημοσκόπηση, όπου μέχριτο ήμισυ του συνόλου των Τούρκων στη Γερμανία βλέπει νόμο της Σαρία υπέρτατο του γερμανικού δικαίου.

Παραθέτοντας αυτές τις δημοσκοπήσεις, η Petry υποστήριξε τους κινδύνους για την γερμανική κοινωνία και υπογράμμισε την επικράτηση των ξένων ιμάμηδων και των χρημάτων που ρέουν στα γερμανικά τζαμιά από χώρες όπως η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία. Η χρηματοδότηση από το εξωτερικό έχει επίσης κατηγορηθεί σε μεγάλο βαθμό για την αύξηση του αριθμού των ριζοσπαστικών σαλαφιστών στη χώρα, ο οποίος έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Η AFD, όπως και περισσότερο από το ήμισυ των πολιτών της Γερμανίας, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, λέει ότι το Ισλάμ δεν ανήκει στο γερμανικό πολιτισμό. Η Petry επισήμανε ότι η ίδια και το κόμμα της δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους μουσουλμάνους οι οποίοι ενσωματώνονται στην κοινωνία και ασκούν τα της θρησκείας τους ιδιωτικά, αλλά το κόμμα αντιτίθεται σε απροκάλυπτα δημόσιες επιδείξεις όπως κλήσεις σε προσευχή, μιναρέδες, και το ισλαμικό πέπλο που καλύπτει όλο το πρόσωπο.


Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οι δηλώσεις της και το κόμμα της είναι λαϊκίστικα, απάντησε ότι ο λαϊκισμός σήμαινε τη βούληση του λαού. Ο λαϊκισμός, εξήγησε, δεν είναι μια βρώμικη λέξη και είπε: «κάνουμε πολιτική για το λαό». Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για τις εκλογές στο Βερολίνο, η Petry είπε ότι θέλει η AFD να αντικαταστήσει την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), της Μέρκελ ως το πραγματικό «κόμμα του λαού».

 - "This is our future!"

                 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com