Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Καθεστωτικό bullying στο σπίτι του Στουρνάρα αντί να ελέγξουν τα μουσαντένια οικόπεδα! Τρώγονται μεταξύ τους! χα,χα,χα,χα

ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑΑποτέλεσμα εικόνας για Στουρνάρας μασωνοσ
                              -Που είσαι Γιώργο Παπαδόπουλε!
και συ φτωχομπινέ έλληνα πλήρωνε σα μαλάκας τον ΕΝΦΙΑ.

               ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
Αντί οι Εισαγγελείς διαφθοράς να κάνουν έρευνα στα μουσαντένια οικόπεδα του επιχειρηματία που πήρε πέτσινη άδεια κάνουν ντου απελπισίας στο σπίτι του Στουρνάρα.
Tην ίδια στιγμή σκάνδαλο τύπου Κοσκωτά βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Γιάννης Στουρνάρας επιχείρησε να το σταματήσει. Το καθεστώς πέρασε στην αντεπίθεση καθώς εάν αποκαλυφθεί η εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων πολιτικά πρόσωπα κινδυνεύουν να βρεθούν στο εδώλιο!
Έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο σπίτι του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς συλλέγουν στοιχεία στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά σε σχέση με παλαιότερα προγράμματα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε αναλάβει εταιρεία της Σταυρούλας Νικολοπούλου, συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.
Πηγές της Τραπέζης της Ελλάδος επιβεβαίωσαν ότι η έρευνα των εισαγγελέων βρίσκεται σε εξέλιξη και τόνισαν ότι ο κ. Στουρνάρας και η σύζυγός του κυρία Λίνα Νικολοπούλου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού επί σειρά ετών η σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος διατηρεί εταιρεία που προσφέρει συμβουλευτικές και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων σε δεκάδες πελάτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι η έφοδος της Εισαγγελίας Διαφθοράς στο σπίτι της συζύγου του κ. Στουρνάρα γίνεται στο πλαίσιο της δεύτερης προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Πηγή της Τραπέζης της Ελλάδος επισημαίνει ότι σήμερα αναμένεται η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να απορρίπτει τις κυβερνητικές επιλογές για το ηγετικό δίδυμο Ρουμελιώτη-Σαπουτζόγλου στην Attica Bank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...