Translate

Ρώσος ΑΓΕΣ: «Όποιος κινηθεί ενάντια στην Κριμαία θα νιώσει την λάβα των ρωσικών όπλων»- Πρόκειται για μήνυμα χωρίς χρέωση στις ΗΠΑ

Image result for Final stage of the strategic exercise "Caucasus-2016"
H  τελική φάση της άσκησης «KAVKAZ -2016» στην Κριμαία   συγκεντρώνει την ανώτατη ρωσική στρατιωτική ηγεσία,  και παράλληλα αποστέλλει  μήνυμα ότι όποιος πλησιάσει στην χερσόνησο αυτή θα νιώσει για τα καλά την μεγάλη δύναμη του ρωσικού στρατού.
«Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας είναι πλήρως σε θέση να υπερασπιστεί τα σύνορα της χώρας, χάρη στο προσωπικό και  τα  σύγχρονα όπλα που διαθέτει» , δήλωσε ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Ο στρατηγός Valery Gerasimov σήμερα Τετάρτη, τόνισε επίσης ότι η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών και οι δυνάμεις αεράμυνας ανιχνεύουν  στόχους  έως και 500 χιλιόμετρα μακριά.
Τότε ενεργοποιούνται αυτόματα τα  συγκροτήματα παράκτιων πυραύλων Bastion και καταστρέφουν το εχθρό πολλά χιλιόμετρα μακριά . Υπενθυμίζεται ότι ο Βόσπορος απέχει μόνο 350 χιλιόμετρα.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα υποβρύχια του στόλου της Μαύρης θάλασσας είναι εξοπλισμένα με πυραύλους Cruise Kalibr, ενώ υπάρχει και ναυτική αεροπορία αλλά και αεροσκάφη της αποκαλούμενης στρατηγικής αεροπορίας,  τα οποία θα εξαφανίσουν στην κυριολεξία τον οποιοδήποτε  επίδοξο εχθρό που θα θελήσει να επιδιώξει απόβαση σε ακτή της  Κριμαίας από όπου και αν προέρχεται».
Η Κριμαία έχει τεράστια σημασία για την Ρωσία για αυτό εδώ και πολλούς μήνες έχουν μετακινηθεί πολλές και ισχυρές δυνάμεις στην χερσόνησο αυτή, η οποία  έχει πλέον το προσωνύμιο «οχυρό Κριμαία».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com