Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος η δουλειά την Παρασκευή - Βλάπτει το περιβάλλον

Αποτέλεσμα εικόνας για kroneio ierateioΠρος αχρήστευση οι άνθρωποι, καθώς η Νέα Τάξη αναφέρει πως η δουλειά από Δευτέρα έως και Παρασκευή βλάπτει την υγεία αλλά και το περιβάλλον!!!

 Αυτό τονίζει νέα «μελέτη» υπό τον τίτλο «Inventing the Future» (Εφευρίσκοντας το μέλλον) του City University London.
Συγκεκριμένα, ερευνητές κοινωνιολόγοι απέδειξαν ότι το να δουλεύει ένας εργαζόμενος από Δευτέρα έως και Πέμπτη και να ξεκουράζεται Παρασκευο-Σαββατοκύριακο κάνει καλό όχι μόνο στην υγεία του, αλλά και στο περιβάλλον.
ΤΟ ΚΡΟΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ 3 ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ/ΑΛΛΑΧ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ
Όπως σημειώνεται, η μείωση των εργάσιμων ημερών μπορεί να σώσει τον κόσμο. Βασικά, με λιγότερες μέρες δουλειάς, κυκλοφορούν λιγότερα αυτοκίνητα στον δρόμο και εξοικονομείται ενέργεια, καθώς ολόκληρες υπηρεσίες και γραφεία παραμένουν κλειστά.
Η Ατζέντα 21 στο απόγειό της!
Μια άλλη έρευνα, από το πανεπιστήμιο του Οχάιο αναφέρει πως ο εργαζόμενος απασχολείται για περισσότερες από 60 ώρες την εβδομάδα τότε τριπλασιάζεται ο κίνδυνος εμφάνισης αρθρίτιδας, καρδιοπαθειών και διαβήτη. Το δείγμα της έρευνας ήταν 7.500 άνθρωποι σε μια περίοδο 32 ετών.
Συμπέρασμα: Οι άνθρωποι πρέπει να είναι αραχτοί και να απολαμβάνουν τα «αγαθά» της παγκόσμιας κυβέρνησης, δουλεύοντας 4 ημέρες σαν καλοί «δούλοι».
ΠΗΓΗ                                                                                                          επιμέλεια 7spy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...