Translate

Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Πελεγκρίνι - Η Ρωμιοσύνη δεν είναι τουρκόφωνη

Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Πελεγκρίνι

Σάλταρησαν οι αντικειμενικοί της soft power των Σόρος και την «έπεσαν» στο δελτίο των 11 που «έθιξε» τον πρύτανη, με σχόλια «της πλάκας». 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ
Οι «Όπου Γης και Πατρίς» υποστηρίζουν την τουριστική, «γεωγραφική» θεωρία της καταγωγής και είναι από εκεί που γεννήθηκαν. Εντελώς διαφορετική είναι η «φυσική» θεωρία του αίματος. 


Οι Όπου Γης και Πατρίς εκδηλώνονται πολιτικά υποστηρίζοντας τη φυλή τους και τις αξίες της. Τότε έχει σημασία το όνομα τους και η διαδρομή τους.
Όπως οι Ορλάντο από το «Κρανίδι», οι «Κοχίνι»-«Κοκκίνη» από την Υδρα. Οι Λουέρντι-Λοβέρδοι από τη Βενετιά, την Κεφαλονιά και την Πάτρα, οι Δένδε-Τέντε, οι Μπεν-ΑΚΟΙ, οι Μπονφίλ, οι Ρούφοι, και πλήθος άλλων.
Και ο «Θεοδόσης» για το καλό μας μίλησε. Για να παραδειγματιστούμε από τα «αδέλφια» του.

Η Ρωμιοσύνη δεν είναι τουρκόφωνη

Άλλο η νοσταλγία της Πόλης και άλλο η νοσταλγία του Οθωμανισμού. Η Ρωμιοσύνη δεν είναι τουρκόφωνη, ούτε τουρκόφρων. Στο «ρωμέικα», η Αγία είναι Αγία και η Σοφία είναι Σοφία.
Η «AgiáΘοφιà» δεν είναι ρομαντισμός αλλά, τουρκολατρεία.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Φτάνει πιά με το AgiáΘοφιà

Είπαμε. Οι Τούρκοι έλεγαν την Αγία Σοφία , AgiáΘοφιà, και ορισμένοι αγράμματοι τουρκόφωνοι τουρκομερίτες, το μετέφεραν και στην Ελλάδα. Ελληνικά δεν υπάρχει καμιά Αγιά. Αγία υπάρχει. Και, «η μωρή ΚυραΣοφιά» υπήρχε στα προσφυγικά αλλά προ της υποχρεωτικής εκπαιδεύσεως των κοριτσιών.
Ο κ. Μελισσανίδης έκανε λάθος με το «AgiáΘοφιà» και επειδή είναι πλούσιος και ισχυρός κανένας δεν του το είπε, αλλά αντιθέτως σπεύδουν να επαναλάβουν όλοι οι τηλεμαρκουτσάτοι  και οι Ορίτζιναλ  τουρκόφωνοι AgiáΘοφιà. Αγία Σοφία ρε παιδιά! Αγία Σοφία!


ΥΓ. Αφερίμ

ΔΕΛΤΙΟ11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com