Translate

Ο Φίλης «ξέχασε» την πρωινή προσευχή και την έπαρση της Σημαίας από την εγκύκλιο για την λειτουργία των Ελληνικών Σχολείων

Ο Φίλης «ξέχασε» την πρωινή προσευχή και την έπαρση της Σημαίας από την εγκύκλιο για την λειτουργία των Ελληνικών Σχολείων
Την ετήσια εγκύκλιο για την λειτουργία των σχολείων της χώρας εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και πραγματικά δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε σχέση με τις αντίστοιχες εγκυκλίους προηγουμένων ετών έχει αφαιρεθεί κάθε αναφορά στην πρωινή προσευχή και στην έπαρση της Ελληνικής Σημαίας.
Συγκεκριμένα, το άρθρο 13 παράγραφος 5 του προεδρικού διατάγματος που ορίζει τα πρέποντα για την έναρξη της σχολικής ημέρας κάνει λόγο για την πρωινή προσευχή, ενώ κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα ορίζει την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας. Αυτά απουσιάζουν από την εγκύκλιο του Υπουργείου, ενώ έχει παραμείνει μονάχα μία αναφορά που απλώς λέει ότι «εφαρμόζεται το Π.Δ.».
Αυτό, προφανώς, έγινε για να δώσει την αφορμή στους μαρξιστές καθηγητές να κάνουν ότι «ξέχασαν» ή ότι «δεν είδαν» την αναφορά και να προχωρήσουν σε αφαίρεση της Ελληνικής Σημαίας και ουσιαστική κατάργηση της πρωινής προσευχής. Έγινε επίσης και λόγω της «αλλεργίας» που έχει ο Φίλης στην οποιαδήποτε αναφορά στο θρήσκευμα των Ελλήνων και στην Ελληνική Σημαία.
Αυτή η «αφηρημάδα» του υπουργείου να κάνει μια πρέπουσα αναφορά στο Προεδρικό Διάταγμα δείχνει, βεβαίως, και την πρόθεση της κυβερνήσεως να προχωρήσει σε επίσημη κατάργηση της πρωινής προσευχής και με αντισυνταγματικό νόμο.
Την ίδια ώρα, βεβαίως, το ίδιο υπουργείο σπεύδει να διορίσει ιμάμηδες για τα Hot Spot και ετοιμάζεται να υποδεχτεί στα ελληνικά σχολεία δεκάδες χιλιάδες (για αρχή...) λαθρομετανάστες.
Δεν θα προκληθεί καμία έκπληξη αν παράλληλα με την κατάργηση της χριστιανικής πρωινής προσευχής, για τα ίδια σχολεία, θεσμοθετηθεί η ισλαμική προσευχή, από την οποία θα προσπαθούν (ματαίως...) να εξαιρεθούν τα παιδιά των Ελλήνων.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com