Translate

ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!

Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα περιοδικού για γονείς: «Προσέχετε τις οικογένειες λευκών, φυσιολογικών, χαρούμενων ανθρώπων που μαθαίνουν τα παιδιά τους να κρατάνε τις παραδόσεις. Είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους τρομοκράτες»!

Το γερμανικό περιοδικό για γονείς “Baby und Familie” (Μωρό & Οικογένεια) λέει στους αναγνώστες του να προσέξουν τις οικογένειες που είναι «αφανείς» και «χαρούμενες», καθώς όλα αυτά αποτελούν προειδοποιητικά σημάδια ότι είναι «ακροδεξιοί» και άρα «επικίνδυνοι».
Με εικόνες που δείχνουν αποκλειστικά ξανθές γυναίκες και ξανθά παιδιά, το άρθρο αναφέρει ότι «συνηθισμένοι γονείς» πρέπει να αναλάβουν δράση εναντίον «δεξιών οικογενειών» (“rechte familie”) και να καταστήσουν σαφές ότι η ιδεολογία τους δεν έχει θέση στον κόσμο.

Υποστηρίζοντας ότι ο όρος «δεξιά πτέρυγα» «εγείρει ανησυχίες» και φέρνει στο νου «εμπρησμούς κέντρων προσφύγων», σκίνχεντ, και την νεοναζιστική ομάδα NSU (National Socialist Underground) που πραγματοποίησε μια σειρά από βίαιες επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών, το «Μωρό & Οικογένεια» σημειώνει ότι οι άνθρωποι «σπάνια την συνδέουν με γυναίκες, οικογένειες και παιδιά».

Αυτό το υψηλής κυκλοφορίας γερμανικό περιοδικό δηλώνει, αυτός «είναι ακριβώς ο μεγάλος κίνδυνος», καθώς αυτοί οι άνθρωποι είναι εξίσου επικίνδυνοι, αν όχι περισσότερο επικίνδυνοι, από τις συμμορίες των ναζί σκίνχεντ. Τα στοιχεία ταυτότητας των δεξιών οικογενειών, υποστηρίζει, είναι ότι είναι οικογένειες «αφανών, ξανθών, χαριτωμένων και δεσμευμένων» ατόμων.

«Πρώτα απ 'όλα, [οι δεξιές οικογένειες] είναι ωραίες και αφοσιωμένες», υποστηρίζει η Michaela Köttig, κοινωνιολόγος και ερευνήτρια του «δεξιού εξτρεμισμού» στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Φρανκφούρτης.

Η "ερευνήτρια" της δεξιάς πολιτικής, Eva Prausner, λέει ότι ο τεράστιος κίνδυνος για τις δεξιές οικογένειες είναι ότι φαίνονται φυσιολογικές.

Εξαιτίας αυτού, λέει, πολλοί γονείς έχουν ήδη δημιουργήσει καλές σχέσεις μαζί τους σε σημείο που «δεν είναι πλέον περιθωριοποιημένες και στη χειρότερη περίπτωση, λαμβάνουν υποστήριξη».

Ενώ υπάρχουν διάφοροι τύποι δεξιών οικογενειών, το “Baby und Familie” ισχυρίζεται ότι τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας (παιδικοί σταθμοί) θα πρέπει να επιδιώκουν πάντοτε βοήθεια όταν ασχολούνται μαζί τους.

«Η δεξιά έχει πολλές μορφές. Ο ορισμός του τι είναι ακραίο και τι δεν είναι, είναι δύσκολος», λέει, αλλά ισχυρίζεται ότι όλες οι εκδηλώσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται, διότι οι δεξιοί θα μπορούσαν να διαδώσουν τις απόψεις τους κατά τη συνάντησή τους με άλλους γονείς στην παιδική χαρά.

Η Heike Radvan του αμφιλεγόμενου Ιδρύματος AmadeuAntonio προειδοποιεί ότι «τα παιδιά των δεξιών γονέων δεν είναι κατ’ ανάγκην διαφορετικά από τα άλλα παιδιά», αλλά λέει ότι είναι συχνά «πολύ υπάκουα» και ίσως να μην μιλούν πολύ.

Παρά τον ισχυρισμό ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι ειλικρινή, οι «ειδικοί» από το περιοδικό προειδοποιούν ότι μία σκοτεινή πτυχήτης δεξιάς ανατροφής των παιδιών είναι ότι ενσταλάζει τηναυτοπεποίθηση στους απογόνους τους.

Το κάνουν αυτό, λέει η Prausner, με την ελπίδα ότι «οι απόγονοί τους αργότερα θα μεταφέρουν με σιγουριά την ιδεολογία τους στον κόσμο».

               Η Köttig εξηγεί ότι οι δεξιές οικογένειες δεν είναι σε αντίθεση με τις «συνήθεις οικογένειες» στο ότι διδάσκουν τις δικές τους αξίες. Η σημαντική διαφορά με τις ακραίες δεξιές ομάδες, ωστόσο, είναι ότι αυτές οι αξίες είναι «έντονα προσανατολισμένες στις γερμανικές συνήθειες και παραδόσεις».

Η Prausner λέει, ότι τα «δεξιά παιδιά» γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κρατήσουν την οικογενειακή τους ζωή κρυφή, αλλά προσθέτει ότι ένα αποκαλυπτικό σημάδι του δεξιού εξτρεμισμού είναι ότι συνήθως δεν υπάρχουν αμερικανικά λογότυπα στα ρούχα των γονέων τους!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οπτικές ενδείξεις που μπορεί να υποδεικνύουν ότι ένα παιδί είναι από μια δεξιά οικογένεια, επισημαίνει ωστόσο, η «ερευνήτρια». Η Prausner προειδοποιεί ότι, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τους αναγνωρίσουν,«προσεγμένες πλεξούδες και μακριές φούστες» αποτελούν ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι ένα παιδί έχει δεξιούς γονείς.

Το άρθρο δίνει μετά «συμβουλές», με μερικούς τρόπους με τους οποίους τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας μπορούν να προετοιμαστούν για την περίπτωση που δεξιοί γονείς πάνε να εγγράψουν εκεί τα παιδιά τους. Συμβουλεύει την καθιέρωση μίας πολιτικής και μίας δήλωσης που θα καθορίζει τις «αξίες» του κέντρου.

Οι μητέρες και οι πατέρες πρέπει να συμμετέχουν σε συμβούλια γονέων και να αναλαμβάνουν δράση κατά των δεξιών γονέων, λέει το περιοδικό. Θα πρέπει «να μην φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους δεξιούς γονείς άμεσα», αναφέρει.

Ο Thomas Feist, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει τη χρηματοδότηση του ΙδρύματοςAntonio Amadeus, επισημαίνοντας ότι δέχονται και ανταμείβουν απειλές βίας και καταγγελίες ανθρώπων στην ιστοσελίδα του.

Το «Ίδρυμα» Antonio Amadeu (Amadeu Antonio Stiftung) ιδρύθηκε και διευθύνεται από την εβραϊκής καταγωγής αριστερή «ακτιβίστρια», Anetta Kahane. Η Kahane, κατά τη διάρκεια των ετών 1974 - 1982, εργάστηκε ως μυστικός πράκτορας για την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ανατολικής Γερμανίας, την γνωστήΣτάζι.

Η Kahane έχει δηλώσει ότι είναι ζωτικής σημασίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της προκειμένου να πάψει η ήπειρος να είναι Λευκή.

Πέρσι σε συνέντευξή της στο RT, είπε: «Θα πρέπει να αλλάξουμε πραγματικά την πολιτική της μετανάστευσης στο εσωτερικό της Ευρώπης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να προσαρμοστεί το εκπαιδευτικό σύστημα και να προσαρμοστούν όλες οι χώρες μέλη στο ότι δεν είναι πια μόνο λευκοί ή μόνο Σουηδοί ή μόνο Πορτογάλοι ή μόνο Γερμανοί. Είναι πολυπολιτισμικά μέρη του κόσμου». - Διάβασε άρθρο ΕΔΩ.

                    


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com