Translate

Στην γραμμή Φίλη ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: Θα πάρετε τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία είτε το θέλετε είτε όχι!

Στην γραμμή Φίλη ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: Θα πάρετε τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία είτε το θέλετε είτε όχι!
Απάντηση στην δημοκρατική απόφαση των Συλλόγων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής της έστειλε η δημοτική αρχή, μέσω του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Αυτό που ουσιαστικά είπε ο πρόεδρος του ΔΣ, μεταφέροντας προφανώς την βούληση του ίδιου του Δημάρχου είναι ότι αδιαφορεί παγερά για την απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ότι οι λαθρομετανάστες θα εισέλθουν στα σχολεία της περιοχής «όπως και να ‘χει».
Επί λέξει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είπε: «Το δικαίωμα των παιδιών στη μόρφωση είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν μπορεί να τεθεί σε καμία ψηφοφορία, να είμαστε ξεκάθαροι, τα προσφυγόπουλα θα πάνε στο σχολείο, όπως και να 'χει»
Η δημοτική αρχή ουσιαστικά απευθύνει ένα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για να σκύψουν οι γονείς το κεφάλι στις ιδεοληψίες του Σύριζα και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους, αφού ως γνωστό οι «δεσμεύσεις του υπουργείο» είναι κάτι με το οποίο γελάει ο μέσος Έλληνας που ακούει αυτή τη φράση.
Αυτό που εξαρχής φαίνεται ως μία αυταρχική συμπεριφορά ενός δημάρχου, απέναντι στην απόφαση των δημοτών του, λαμβάνει άλλες διαστάσεις αν κανείς συνειδητοποιήσει ότι ο δήμαρχος, Παναγιώτης Γκυρίνης, είναι μέλος (και μάλιστα... ex officio) της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, δηλαδή άνθρωπος εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αυτό για να μην παραμυθιάζουν τον κοσμάκη οι νεοδημοκράτες ότι δήθεν ανησυχούν για το «προσφυγικό». Μαζί με τον Τσίπρα, τον Φίλη, την κυρά Τασία και τους λοιπούς «αλληλέγγυους» είναι, χειροκροτητές του εξισλαμισμού της Πατρίδος μας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com