Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην γραμμή Φίλη ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: Θα πάρετε τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία είτε το θέλετε είτε όχι!

Στην γραμμή Φίλη ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ημαθίας: Θα πάρετε τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία είτε το θέλετε είτε όχι!
Απάντηση στην δημοκρατική απόφαση των Συλλόγων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής της έστειλε η δημοτική αρχή, μέσω του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Αυτό που ουσιαστικά είπε ο πρόεδρος του ΔΣ, μεταφέροντας προφανώς την βούληση του ίδιου του Δημάρχου είναι ότι αδιαφορεί παγερά για την απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ότι οι λαθρομετανάστες θα εισέλθουν στα σχολεία της περιοχής «όπως και να ‘χει».
Επί λέξει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είπε: «Το δικαίωμα των παιδιών στη μόρφωση είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν μπορεί να τεθεί σε καμία ψηφοφορία, να είμαστε ξεκάθαροι, τα προσφυγόπουλα θα πάνε στο σχολείο, όπως και να 'χει»
Η δημοτική αρχή ουσιαστικά απευθύνει ένα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για να σκύψουν οι γονείς το κεφάλι στις ιδεοληψίες του Σύριζα και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους, αφού ως γνωστό οι «δεσμεύσεις του υπουργείο» είναι κάτι με το οποίο γελάει ο μέσος Έλληνας που ακούει αυτή τη φράση.
Αυτό που εξαρχής φαίνεται ως μία αυταρχική συμπεριφορά ενός δημάρχου, απέναντι στην απόφαση των δημοτών του, λαμβάνει άλλες διαστάσεις αν κανείς συνειδητοποιήσει ότι ο δήμαρχος, Παναγιώτης Γκυρίνης, είναι μέλος (και μάλιστα... ex officio) της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, δηλαδή άνθρωπος εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αυτό για να μην παραμυθιάζουν τον κοσμάκη οι νεοδημοκράτες ότι δήθεν ανησυχούν για το «προσφυγικό». Μαζί με τον Τσίπρα, τον Φίλη, την κυρά Τασία και τους λοιπούς «αλληλέγγυους» είναι, χειροκροτητές του εξισλαμισμού της Πατρίδος μας.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...