Translate

Στην πόρτα της εξόδου η προστάτιδα των λαθρομεταναστών, Μέρκελ: Οι χριστανοδημοκράτες προωθούν την Τζούλια Κλόκνερ

Στην πόρτα της εξόδου η προστάτιδα των λαθρομεταναστών, Μέρκελ: Οι χριστανοδημοκράτες προωθούν την Τζούλια Κλόκνερ
Το γεγονός πως η Καγκελάριος έχει γίνει η φωνή των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ και των αντεθνικών δυνάμεων που επιχειρούν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης δεν φαίνεται να ανησυχεί την Μέρκελ. 
Ανησυχεί όμως τους Γερμανούς που ύστερα και από τα συνεχόμενα ισλαμιστικά τρομοκρατικά χτυπήματα αφυπνίζονται!
Έτσι η δημοτικότητα της Γερμανίδας καγκελαρίου τραβάει... την κατηφόρα και τα σενάρια για την διάδοχό της, έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν, καθώς το κόμμα των χριστιανοδημοκρατών φέρεται να ψάχνει για τον άνθρωπο που θα μπορέσει να καλύψει το κενό της Άνγκελα Μέρκελ.
Αυτή που μοιάζει να παίρνει κεφάλι στην “κούρσα της διαδοχής” είναι η 43χρονη Τζούλια Κλόκνερ. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ και το Sputnik που αναπαράγει το σχετικό ρεπορτάζ η Κλόκνερ θα ήταν μια καλή διάδοχος της Μέρκελ μετά το 2017, καθώς “έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη η ικανότητά της να λειτουργεί εντός της γραμμής του κόμματός της” την ίδια ώρα όμως που δεν φοβάται να διαφοροποιηθεί όπως έκανε στο θέμα των "προσφύγων".
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Κλόκνερ αντιτίθεται στην μπούργκα, ενώ έχει κάνει πολλές σχετικές δηλώσεις, που προετοιμάζουν τους ψηφοφόρους του CDU σχετικά με αλλαγές που θα γίνουν στην μεταναστευτική πολιτική του κόμματος. Πέρα από όλα αυτά, η Κλόκνερ ολοφάνερα έχει προβάδισμα και στην εμφάνιση...

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com