Translate

Εφημερίδα «Παραπολιτικά»: Διψήφιο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής - Παίρνει ψηφοφόρους από παντού!

Εφημερίδα «Παραπολιτικά»: Διψήφιο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής - Παίρνει ψηφοφόρους από παντού!
Μία εξαιρετική ανάλυση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα δημοσίευσε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», στην οποία ερμηνεύεται η εκρηκτική άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με βάση την ιδεολογική τοποθέτηση των κομμάτων.
Σύμφωνα, με την ανάλυση, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει ψηφοφόρους από παντού και δεν αποκλείεται στις εκλογές να εμφανιστεί ακόμα και με διψήφιο ποσοστό. Ο πολιτικός λόγος είναι εμφανής.
Από την μία πλευρά οι ψηφοφόροι που εμπιστεύτηκαν τον Τσίπρα, ελπίζοντας σε μία αλλαγή πολιτικής, έρχονται πλέον μαζικά στη Χρυσή Αυγή που είναι η μόνη πολιτική δύναμη ενάντια στο μνημόνιο και την εποπτεία των διεθνών τοκογλύφων.
Από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία πλέον κινείται αυστηρά στο κέντρο, γεγονός που διώχνει από κοντά της τους συντηρητικούς, δεξιούς ψηφοφόρους. Τους δεξιούς που έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό έχουν πάψει να στηρίζουν το αντεθνικό αυτό μόρφωμα και όσο πάει και απομακρύνονται όσο βλέπουν τα λαμόγια του Πασόκ να γίνονται «εκλεκτοί συνεργάτες» του Κυριάκου.
Και δεν αρκούσε αυτό... Η Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει «δεξιά» αναχώματα για να αποτρέψει την εκροή ψηφοφόρων. Αυτά όμως τα αναχώματα δεν είναι επιτυχημένα και δεν έχουν καμία απήχηση στην κοινωνία. Έτσι το αρχικό σχέδιο της νουδούλας να στρέψει τους δεξιούς σε δικό της μαντρί και ακολούθως να βάλει αυτό το μαντρί να συνεργαστεί με τη νουδούλα πάλιωσε.
Έτσι η Χρυσή Αυγή, που οργανώνεται και διογκώνεται σε ολόκληρη την Επικράτεια, καταλήγει να αυξάνει σημαντικά τα ποσοστά της παίρνοντας πραγματικά από παντού όλους τους ανθρώπους που είναι τίμιοι και μη εξαρτώμενοι από την πολιτική νομεκλατούρα που καταστρέφει τον τόπο.
                          



Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com